Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

kinderman 

všechny recenze uživatele

G.Ritchie se pokusil po umělecky devastujícím soužití s Madonnou o návrat ke kořenům, ale namísto důmyslného a zábavného scénáristického konstruktu předestírá divákovi jakýsi blábol (co má znamenat ta závěrečná přednáška?!) s příšerně namaskovaným J.Stathamem a dvěma povedenými přestřelkovými scénami- přičemž ta v restauraci je nikoli objevně, ale působivě nastříhaná na klasickou hudbu. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie....gangster pojem...ale toto nie je moc "gangsta" film...je to skôr premyslená kriminálka na čele s Jasonom "ten chlapík z Kuriéra" Stathamom, Ray "cool" Liottom, kde hlavné slovo majú dialógy a až potom streľba, a nejaké cool momenty...v závere mi vychádza priemerný film, ktorý drží nad vodou réžia Guya Ritchieho a Jason Statham. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jestli nechcete hrát každý na jiné šachovnici, je základním pravidlem pro sledování Revolveru přistoupit k dosavadní autorově tvorbě v duchu jedné z písní jeho exmanželky (Like a Virgin), ale i tak nemá člověk vyhráno, neboť Guy si pro své obecenstvo připravil v druhé polovině snímku decentní pseudoartovou zácpu spojenou s neonovou masáží ega - nutno zdůraznit, že především vlastního. Buď budete necelé dvě hodiny sedět na záchodě a nevyjde z vás zhola nic a nebo si dáte decku ricinového oleje v podobě psychoanalýzy, anime, Měsíčního svitu od Ludviga Van a kamerových hrátek a najednou je to s úlevou venku! A berte to tak, že v případě zácpy, má hovno vždycky větší cenu než nic.. Potěšil jak Statham, který se poprvé alespoň snaží hrát, že hraje, tak i citlivý assassin Sorter Strong, ale hysterický král solária Liotta - to bylo proboha co? Píchá snad starou svého plastického chirurga a on mu na to před posledním přežehlením obličeje přišel..? ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pre mňa celkom prekvapenie. Žiadne zbesilé a bezduché akcie, žiadny trápny humor a žiadne slaboduché hlášky. Aj Statham predviedol, že nemusí byť nutne obsadzovaný iba do rolí drsných bitkárov u ktorých svalová hmota víťazí nad duchom. Zatiaľ možno jeho najlepšia rola. Pravda, možno je pre niekoho miestami film trochu zložitejší, ako šachová partia, čím si vysvetľujem aj trochu nízke hodnotenie tohto snímku. Čudujem sa, že toľko ľudí nepochopilo zmysel tohto skvelého snímku. Tá spletitosť bola zámerná. Nebola za tým žiadna schizofrénia ani prekombinovanosť. Tvorcovia podľa mňa chceli ukázať vnútorný súboj hlavného hrdinu so svojou temnou stránkou, ktorú tu zastupovalo ego. Odovzdanosť triumfujúcej nad tyranom s búchačkou v ruke a panikou v srdci. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Jacka Greena dneska pustili…. Snímek (domnívám se) nemá umělecké ambice. O to víc by měl bavit. Nejvíc asi zamotaným příběhem, ve kterém má dojít ke skandálnímu odhalení. Což splňuje účel, čučím a snažím se nepřijít o žádný detail. Vidím filmařinu dělanou na efekt. Prostředí, hudba, filtry, dialogy. Dokonce se dočkáme i anime. Nevadilo mi to, ale ani nenadchlo. Prostě se jen snažím ,,pobrat“ děj. Nejhorší je schizofrenie. Moc ji nechápu a vypadá to, že magor není J.Statham, ale já. Jako by mi něco chtěli něco říct, ale má inteligence ještě není tak vyspělá. Třeba budete mít víc štěstí. Jen nevím, jestli má smysl po tom pátrat. Dávám 3* za nápad, který ve mne vyvolává šílenství!! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme sa objavuje téma šachu. Jedna z postáv má meno Horowitz. Horowitz bol známy šachista, ktorý objavil postavenie - tzv. Horowitzovi strelci. (ČSFD)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (více)

Reklama

Reklama