Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravdivý příběh proslulého masového vraha americké historie. Gacy vás zanechá šokované a plné pochybností. John Wayne Gacy je ukázkově slušný občan. Dokonce dělá dobrovolně klauna dětem v místní nemocnici. Nese si sebou ale příšerné tajemství. Stopa pohřešovaného mladého muže vede na předměstí Chicaga ke Gacyho domu. Celý národ v šoku sleduje, jak podrobnosti vyšetřování třiceti vražd vyplouvají na povrch. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

cariada 

všechny recenze uživatele

No další ujetý krimi horor podle skutečný události.Gacy je spořádaný tatík rodiny ,ale líbí se mu mladý kluci ,který zneužívá a vraždí dává je pod barák ,kde hnijou a děsně to smrdí a sousedům to vadí. No docela hnus. Dojde to tak daleko až ho začnou sledovat policajti. No moc povedený to není. Chtělo to víc akce a napětí teplý masový vrah je celkem nuda. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že Gacyho potenciál nebyl ve filmu zcela využit. Líbila se mi sice taková to osobnější rovina, ale byť bylo jasné, že „není normální“, ten přechod z roviny kdy se všechno zdá v normě do té nenormální roviny nebyl moc věrohodný a jen tak to kolem něj přešlo. Navíc mi to přišlo všechno trošku neuvěřitelné. I když by mě nepřekvapilo, že mu tohle všechno procházelo. I když ono i skutečné osudy sériových vrahů jsou občas dost neskutečné. Ten základ měl velký náběh jakési mrazivosti, atmosféry a nepříjemnosti, něco tomu ale pořád chybělo, kromě toho, že to některé zbytečně komické věci, strhávaly dolů. Náznaky ukazovaly, že byl Gacy mnohem větší hovado a blázen, než nakonec film vyjevil. Škoda. 2,5* ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Kdovíjaké zpracování to tedy není, ale i tak je film pro ty, které zajímají kriminální případy, dobrým přínosem. Co však musím filmu vytknout je mizerně a trošku i lživě podaná psychologická stránka vraza Gacyho. Mám o něm něco načteného a myslím, že některé scény byly směšné (svým způsobem). Nechci nějak rozumovat, ale kdyby se pokusily více vystihnout Gacyho psychiku jistě by film dopadl lépe. Příležitost k tomu jistě měli. Celkově vzato film působí trošku odfláknutý a to mě zamrzelo. Přesto za každou takovouto rekonstrukci já děkuji. ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola nuda s veľkým N, div, že som pri tom nezaspala. Film postráda akékoľvek tempo a herecké výkony sú katastrofálne. Keďže to bolo zatiaľ moje jediné stretnutie s Gacym, nemôžem posúdiť nakoľko sa snímok pridržiaval reality, no hodlám to v blízkej dobe napraviť. Zatiaľ teda hodnotím slabými 2* čisto za námet a oboznámenie sa s ďalším zloduchom do mojej pomyselnej zbierky. Po filmárskej stránke je to však odpad. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Nebolo to síce zlé ale už keď sa to blížilo ku koncu prišlo mi to dosť chaotické, hlavne teda tie zábery. Viem, že zrejme to bol zámer ale na mňa to teda kladne nezapôsobilo. Začiatok filmu bol dosť nudný a kým Gacy neostal v dome sám moc ma to nebavilo. Až potom sa to ako tak rozbehlo. Čakala som však dáke lepšie vraždiace zábery. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (15)

  • Johnn Wayne Gacy byl členem prestižní organizace jménem Jaycees, která sdružuje mladé lidi s ambicemi v oblasti byznysu, marketingu či politiky. Členy Jaycees bylo mnoho významných osobností USA, mj. i někdejší americký prezident Gerald Ford. (Mefistofelle)
  • Modus operandi Johna Gacyho bolo znásilnenie a uškrtenie. (Carol Pifková)
  • Film se natáčel v Los Angeles, Pasadeně a Altadeně. (henrycruel)

Reklama

Reklama