Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nečakal som nič moc, tak ako som nečakal, že s vo filme mihne Borat, ktorému neskôr Cohen venoval skvelý film. Tento film je úžasná kravina, ktorá sa snaží zaujať, najmä tým, že dialógy sú sprosté a vulgárne. Nič proti vulgárnosti. Ak je to dobre umiestnené, zaboduje to za každých okolností. Tu je to ale iný prípad. Sprosté je takmer každé druhé slovo a to už sranda nie je. Je to neuveriteľne trápne a film som dopozeral len nejakou zotrvačnosťou a malou zvedavosťou, či ma to aspoň raz rozosmeje. Tesne pred záverom sa to raz podarilo. Bol to nákres plánu domu a tá detská čmáranina ma fakt pobavila. A to je všetko, pretože inak je tento film sprostá a nudná fraška, ale nepochybujem, že puberťaci a hiphoperi budú z toho hotoví. 20%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ali G Indahouse je zřejmě nejrozporuplnější film zde na ČSFD nebo já rozporuplnějšího nenašel. Sacha Baron Cohen si dovoluje opravdu dost, šahá do politiky, šahá ženskejm kamkoliv, šaha prakticky na cokoliv. Miluje kuřecí z KFC a už vůbec je děsně zásadovej člověk, ač to tak nepříjde. Jde hlavně o to, že jeho komedie, no spíše divadlo, s postavami, které prochází jeho životem jsou už takřka nezničitelné. A navždy budou. Ať už to je zfilmovaný Ali G jako drsnej ghettomasterman, který se s ničím nemazlí, dále jako Borat, kazachstánský reportér nebo dosud nezfilmovaný Bruno, rakouský módní návrhář. Nejzajímavější je, jak všechno mezi sebou propojuje. I zde se objeví například Borat a jeho JAKSHEMASH. Prostě on je komik, který pro mě zůstává respektován už tenkrát po tomhle filmu. Kdykoliv mám blbou náladu, tenhle film mi ji okamžitě zlepší. Je krátký, stručný a originální. To jsou tři hlavní důvody proč se na něj vždycky s radostí podívat. Pokud se chcete zasmát u absolutně neuvěřitelné kraviny, tak se do něj klidně pusťte, stojí to za to. Restekp. Už jsem to viděl tolikrát, že to měním na pět. Tohle je fakt neskutečně dobrá komedie --- Westside is the BEST ! ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Když to srovnám s Boratem a Brünem, tak Ali G mi přišel o něco slabší. Možná je to tim, že jsem viděl film s dost hroznym dabingem. Z různejch skečů vim, že Sacha Baron Cohen jako Ali G mluví úplně jinak a tahle postava je dost založená na tom, že prostě mluví jako pošuk. Někdy na to asi zkusim kouknout i v originálnim znění. S dabingem je to za 4. lnk cr b82rez 2g4 ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se rozhodnout mezi 3* a 4*, takže si představte něco jako 3,5* :) Jako parodie, na čím dál tím více se rozmáhající hiphopovou kulturu, je to naprosto geniální a účel to splnilo víc než dokonale. Pokud se prostě chcete zasmát a nenamáhat mozek složitějšími zápletkami, tak sáhněte po tomhle filmu, určitě nebudete zklamaní :) ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Dobrá a oddychová sranda která tak trochu ( a nevím jestli úmyslně ) paroduje dnešní politickou scénu. Osobně si nedovedu představit toho že by někdo jako ALi G skutečně vstoupil do politiky a dělal to co v tomhle filmu Ali. Nicméně film má opravdu bombastický začátek ale postupně se zhoršuje až nakonec dospěje k tupému konci s otřesnými vtipy..na druhou strabu čekal jsem to horší a můžu být rád že to dopadlo aspoň takhle.... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Na summitu OSN, na kterém řeší Ali G (Sacha Baron Cohen) a ministerský předseda (Michael Gambon) konflikt v Africe, můžeme vidět mluvit prezidenta USA, vedle nějž sedí zástupce České republiky. V roce 2002 Česká republika předsedala 57. valnému shromáždění OSN. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama