Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

nash. 

všechny recenze uživatele

Mel to rozjíždí na plný plyn a s takovou razancí, že by mu ani Mad Max nestačil, Helen Hunt ještě krásná, Maria Tomei jako vždy bez chyby. Netuctová záplekta, humor s romantikou vybalancované, spousta nápadů a gagů. Bavilo mě jak to bylo emancipované a proženské a současně sexistické a sžíravě protiženské. Bavil mě Gibson v komediální rovině. A přece to nefungovalo, jak by mělo. Občas to balancovalo nebezpečně blízko trapnosti, občas tempo uvízlo ve voleji, kde se sice slunce třpytilo na hladině, ale dostat se dál byla fakt fuška. Každopádně je to film, který stojí za vidění a možná mu dám ještě jednu šanci. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Rozhodne kvalitná romantická komédia s príjemnými hercami a veľmi dobrým nápadom. Svižná, hravá a veľmi vtipná prvé polovica filmu. V druhej polovici sa to už mierne celé vlečie, obsahuje aj menej vtipu a nápadov. Zbytočne dlhá stopáž, keby to bolo o polhodinku kratšie (čím by to hlavne pomohlo celkovému tempu), patrilo by to na samotný vrchol žánru. ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Skutečně výborný, i když značně děsuplný nápad, díky čemuž jsou ty části filmu, kdy Gibson trpí svou schopností, naprosto excelentní - "necenzurované" štěbetání dcery, konkurentky i všech ostatních příslušnic něžného pohlaví, které se tu vyskytují. Na to se dá dívat stále dokola; škoda jen, že ten závěr víc než jednou nemusím. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ležérne navoňaný Mel Gibson, silné ženy (Tomeiová, Huntová), vtipné scény (horúci vosk patrí zrejme k najdrsnejším akčným scénam, v akých Gibson kedy hral) a výborný ústredný námet (čo sa stane, ak arogantne samčí sukničkár začne počuť, čo si myslia ženy?) zachraňujú slabší scenár, prehnanú minutáž a priemernú ženskú réžiu. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Komedie prilis nemusim a tie americke uz vobec nie. Iste. Aj tu je dej poskladany z klise, avsak inak je film zalozeny na velmi originalnom napade, a obsahuje kopec vypecenych scen ktore ma vzdy zarucene rozosmeju (napr ked gibson zisti, ze aj ked dokaze pocut, co si zeny myslia, marne pocuva co si myslia dve blondyny-sekretarky, pretoze nemyslia vobec :)). Gibson je skvely a nebyt toho trapneho konca, mozno by to bolo aj za desat. 9/10 ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Ve scéně, kdy se Nick Marshall (Mel Gibson) skácí v koupelně k zemi, má na sobě černé punčocháče, ale když jej ráno probere uklízečka, tak má kolem pasu omotaný ručník, který v předchozí scéně strhl do napuštěné vany. (TaNya_)
  • Zástupci firmy Nike ve filmu nejsou herci, ale skuteční zaměstnanci firmy z oddělení propagace. (washek)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama