Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jamie, Lee, Bacon a Moon se opět zaplétají v okolí putyky východního Londýna. Jejich holandští kámoši přijedou s výběrem dobrýho porna, který nevědomky zachytili. Netušili, že zásilka byla určena pro velkýho gangstera Miami Vice. Tato událost zavede všechny do série nechtěných situací, které je seznámí s podsvětím... (oficiální text distributora)

Recenze (33)

Kicune odpad!

všechny recenze uživatele

Je to něco jako vykrádačka prvního o milion procent lepšího dílu pod vedením Guye Ritchieho. Neuvěřitelná nuda, plytký děj a vůbec si ani nevybavuji, o čem to bylo a čím to skončilo (jakožto film jsem viděla už hodně dávno), ale pamatuji si, jak mi bylo po zhlédnutí špatně a otravně, protože něco takového jsem po brilantní jedničce nečekala. Nedoporučuji!! Raději se koukněte na Sbal prachy a vypadni a na tohle „pokračování“ zapomeňte!!! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

PILOTNÍ PŘÍBĚH: CITÁT - Ty vidět jak ty krásně lítat se svá dodavka........... Má to povedený hudební doprovod a velmi krásnou kameru, příběh je zajímavý, ale obsahově to pokulhává. Herecké obsazení není moc zajímavé, ale jedná se o televizní sérii, tak se to dá pochopit. Některé scény nemají pořádné pointy a moc jsem se nezasmál. CITÁT - Ty hodinky sežral kůň........... ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

I pouhá napodobenina slavné předlohy může mít svou hodnotu, pokud se jí aspoň částečně daří držet styl a navodit atmosféru. Na Ritchieho Folkson sice nemá a po herecké stránce to je zřetelně slabší a vůbec všeho je oproti jedničce méně, ovšem bizarní gangsterské zjevy a navozené absurdní situace stále ještě poskytují dostatek zábavy, aby se divák nenudil. Celkový dojem 55 %. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Slabší, o móóóóóóóc slabší než původní jízda. Pořád nabité hláškama, docela slušné gagy. Muzika? Nadupaná, svižná jako u originálu. Děj? Ulítlý, místy trocha nepřehledný, ale jinak dokáže pobavit. Postavy? Dobrá různorodost, dobře zahraný, dobře napsaný. Co tomu chybí? Víc osobitosti, svižnější kamera (ta tu fakt trocha pokulhává) a vlastní hlava. Ele pořád je to slušnej průměr tak kolem těch 3 hvězdiček, na kterej není ztráta času kouknout. Jen si odmyslete název Sbal prachy a vypadni a nechte tam jen tu dvojku ať si nepokazíte dojem. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá kamera a koniec. Atmosféra Ritchieho filmov je ta tam a to čo sa nám tu snažia tvorcovia natlačiť do hlavy je len ďalšia žmykažka a poštvrňovanie mena vynikajúceho filmu. Všetko sa pôbobi velice amatérsky, umelo a rádoby coolové zábery sú nesktočne trapné. Tak ako aj príbeh a postavy. Práve na prepracovaných postavách stavala jednotka a aj Podfu(c)k. Žiaľ tu sa nič nekoná. Smrtiaca nuda, ktorá ma po 40 tich minútach uporného snaženia nakoniec dastala. A všimnite si ten komentárik dole na plagáte. To považujem priam za provokáciu. Dvakŕat zle ! ()

Zajímavosti (1)

  • Autor scénáře Guy Ritchie, který režíroval původní snímek z roku 1998, tentokrát režii odmítl. (x_silver)

Reklama

Reklama