Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Břichomluvec Šálek je génius, který si své loutky vyrábí sám. Když ho však po školním představení uškrtí jeho vlastní loutka, vyšetřovatelé z ústavu se dostávají před složité otázky. Dokázal břichomluvec Šálek vytvořit umělého člověka podobného golemovi? A není to začátek procesu, na jehož konci nás všechny ovládne umělá inteligence? A dá se vůbec věřit vlastním smyslům? (Česká televize)

(více)

Recenze (56)

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po katastrofickém propadu sledovanosti mají soudruzi opravdu co vysvětlovat, neboť po Primě má už i ČT svou Elišku a Damiána. Jelikož však České televizi nejde o příjmy z reklam (koncesionářské výpalné musí platit každý, kdo kolem sebe neťuká slepeckou holí), je jí to úplně jedno; hlavně, že se kouří z hlavně. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná takovéto podivné jevy nesedí pro toto histocké období ale na to jsou spisy že opravdu byla organizace pro vyšetřování tresných činů nejen klasickými metodami. Spíše se ale využívalo mimosmyslové vnímání určitých "nadanných lidí." Zjednodušeně řečeno často se využívalo jasnovidectví.  /Je to originální, a ani mi nevadí že žádné opravdové bytosti z jiných světů nenajdeme, o kterých je zde řeč. V naší zemi kdy lidé hlavně věří tomu co vidí a co si mohou osahat je toto opravdu odvážný počin. A mě to začíná bavit. :) není to "normální" a většinou uznávané, přesto tu nemávájí kouzelnými hůlkami. To oceňuju. Na hlavní postavy si začínám zvykat a chápat je. Česká Adamsnovic rodina XD takovej úlet může být jen u nás. ()

Reklama

mnx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco lepší, než minule. Zmizela troška trapnosti a zbytečných scén, přibyla Addamsova rodina, ale stejně jsem moc vtipu nepostřehl. Tak aspoň nějaká okopírovaná artovost, i když zdaleka ne vymazlená. A taky záhada s poletující dcerou, která aspoň udrží diváka trošku v napětí, co se z toho vyklube za kulišárnu. ()

Takaru odpad!

všechny recenze uživatele

Drazí tvůrci, minule jsem ještě odolal a počkal na druhý díl. Dnes už bez zaváhání uděluji vašemu PASKVILU, nebo chcete-li, SLÁTANINĚ, jeden veliký ODPAD. Znovu se mi totiž při jeho sledování udělalo nevolno, a zhruba deset minut před koncem došlo na přepnutí. Kdysi jsem v kině shlédl bestiálnost s názvem "O kuřatech a lidech" a pociťoval jsem stejnou nevolnost jako u vašeho díla. A tu, jak jistě chápete, v neděli večer zažívat nechci. Mrzí mě to dvakrát, vzhledem k tomu, jak jsem se na nový seriál těšil. Možná jen zkoušíte, co ještě televizní divák snese, nežli u něj dojde k nevratným poškozením duševního zdraví. Možná jste jen netalentovaní neumětelové či špatně zaléčení nerdi, kteří dostali prostor ve veřejnoprávním médiu, kde se ledacos ztratí. Kdo ví. Každopádně vám upřímně přeju alespoň pár spokojených diváků, kteří váš seriál ocení a třeba si ho i oblíbí. Já už si příště pro jistotu pustím Schimanského. Ten se totiž pobleje, jen když to přežene s chlastem, zatímco mě by se to mohlo stát u dalšího dílu vašeho "skvostu". ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Břichomluvec zardoušen vlastní loutkou? Případ pro magory s Addamsovou rodinou. A naši krimi magoři pravdu nakonec najdou, protože jsou to socialističtí borci. V minulém díle jsem si zvykl na ponurou atmosféru a podivné barvy, proto už mě spíše začínají bavit vztahy postav, především Pavlovičová - Cina moc fajn. Bavil jsem se. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama