Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Komedialne pojaty pribeh o jednom kurevn ehm pardon, u chlapov sa hovori zaletnikovi, ktory nakoniec dospeje a pochopi, ze mu v zivote nieco zasadne chyba. Paci sa mi ale ze to nie je pojate ako romanticky film, kde by sa premena nasho hrdinu uskutocnila vdaka jeho stretnutiu s nejakou osudovou laskou, ktora by mu zlomila srdce. K jeho premene dochadza postupne vdaka viacerým udalostiam a aj samotny zaver je otvoreny, aby si ho kazdy divak vylozil podla seba. Cela ta premena a jeho epizodky su ale neskutocne zabavne. Film stoji na hlavnom hrdinovi. Pokial mate radi Lawa, tak budete nadseny. Ak ho neznasate, tak film po chvili vypnete, kedze cely cas hovori priamo do kamery a jednotlive udalosti neskutocne vtipne glosuje. Zenam sa asi prilis nebude pacit jak ich vykresluje. Ale kazdy chlap bez ohladu na to jak je velky zvodca by sa mal pri filme dostatocne zabavit. 8/10. ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Ahoj všem. Já tenhle film zbožňuju! Stejně jako zbožňuju původní biják ze šedesátých let, a stejně jako baštím oba hlavní představitele! Jude je mi vzhledem k aktuálnosti trošičku sympatičtější, než Michael, předvádí zde svoji civilní polohu a je stejně neodolatelný, jako v Na dotek. Sekundují mu (oho, čeština dokáže být tak krásně skrytě výmluvná:D) krásné herečky, které sehrály přesně střižené role, to celé korunuje trojlístek Powell/Steward/Jagger podobně skotačivě, jako o osmatřicet let dříve Sonny Rollins. Achjo, musí být skvělé být na chvíli Alfiem.. ..a mít se filmově! ;-) Woo. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem plytkou komedii a čakalo mě velké překvapení. Po vlažném začátku, kde je vidět akorát proutník, jakých už byly ve filmu stovky, jsem předpokládala, že už se to nějak dobelhá ke konci, kdy se hrdina napraví, ožení a bude žít šťastně až navěky. Později ale přišel doslova dramatický twist, který mě film donutil přehodnotit. Strašně mě překvapilo, jaký výkon se dá z takové role vytřískat. A Lawovi za to smekám. Role takové Marisy Tomei byla už jen třešničkou na dortu. Plus krásně nešablonovitý konec a originální titulky pomohly dotvořit velmi pěkný film. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem takovou tu klasickou americkou průměrnou komedii.. Dostala jsem ale něco úplně jiného a jsem z toho nadšená :) Jude Law skvěle zahrál zlatíčko Alfieho, byl vážně neodolatelný a všemu jsem uvěřila. Ty jeho komentáře směřované k divákům byly vynikající, bez nich by to ani zdaleka nebyla taková bomba. Jeho několik filmových sexuálních partnerek bylo zvoleno opravdu dobře, přičemž Susan Sarandon a Marisa Tomei, kterou mám v poslední době v oblibě víc a víc, byly vážně úžasné! To vše doprovázela nádherná hudba, která do každé situace pasovala jako ulitá, a krásný zajímavý střih. Myslím, že nemám co vytknout :) Mimochodem, ze začátku mi Alfie silně připomíná Barneyho Stinsona :D :)) ()

Parlay 

všechny recenze uživatele

Alfieho rozmlouvání s diváky sice představuje zajímavou inovaci, avšak na druhou stranu také plně neumožňuje se ponořit do děje a emocí filmu. Přitom právě poslední cca třetina snímku, kdy Alfieho dialogy s kamerou takřka vymizí, funguje na výbornou a především díky ní a přesvědčivému Jude Lawovi, který zvládl na výbornou všechny roviny své role, "Zlatíčko" vybočuje z hladin průměru. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Natáčanie prebiehalo v New Yorku i v anglických mestách Londýn, Liverpool a Manchester. (MikaelSVK)
  • Alfie (Jude Law) rozpráva svoj príbeh vlastnými slovami. Dosiahlo sa to využitím techniky používanej v 60. rokoch, kde postava oslovuje diváka priamo. Jude Law sa preto objavuje v každej scéne filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama