Reklama

Reklama

Slepičí úlet: Zrození nuget

  • Velká Británie Chicken Run: Dawn of the Nugget (více)
Trailer 1

VOD (1)

Hejno neohrožených slepic spojí síly, aby zachránilo svoje drůbeží soukmenovce před další hrozbou. Tentokrát se něco děsivého chystá na sousední farmě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (68)

Lenny_cz 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že na pokračování budeme čekat 23 let, ne pardon. Nikdy mě ani nenapadlo, že by mohlo vůbec vzniknout pokračování. A jak si vede pokračování Slepičího úletu: Zrození nuget. No lepší, než první díl to určitě není, ale taky to není podle mě žádná katastrofa, také příjemné pokračování lehký nadprůměr. Na to že oba snímky jsou od sebe 23 let, tak tady to ani nepoznáte, máte pocit, že je to jen pár dní. Aardman udělalo zase pěknou animaci. Příjemná změna, kde slepice 1 díle utíkali z farmy tak tady se musí do farmy dostat. Jako rodinný film na večer potěší, klidně si k němu dejte i těch pár nugetek. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl pořádnej vodpal! Pozorní cinefilové dostanou pekelnou nálož popkulturních scén, odkazujících na ty největší filmové fláky uplynulých čtyř dekád - Mission: Impossible, Pán prstenů, Terminátor 2: Den zúčtování, Jurský park, to je jen zlomek toho, co na vás v téhle geniálně zábavné animované jízdě čeká. Témata svobody, poznávání světa a dospívání, použité rejžou Samem Fellem, k příběhu perfektně sedí a já si dvojku Slepic nadmíru užil a královsky se u ní bavil. Velké doporučení všem. Čtyři hvězdy. 👍 (20.01.2024) ()

Reklama

Draconian 

všechny recenze uživatele

Mám moc rád tenhle styl animace. Na filmy Nicka Parka jsem se díval už jako dítě. Takže kouknout se na nový Slepičí úlet od Aardman studios byla jasná volba. Já jsem se opravdu hodně pobavil. Mraky vtipů (nejen pro děti), nápadů, akce. Není to po příběhové stránce nic extra světoborného, ale hravost tvůrců jde znát, stejně jako britský humor. Už jen kvůli té animaci, která je prostě originální, to stojí za to. Já si to užil. 80% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Mohl to být hit. Nebo spíš měl. Ale to by ho musel napsat někdo, kdo by chápal, v čem spočívalo kouzlo prvního filmu, který je i po 23 letech tím nejlepším celovečerákem od Aardmanů. Zrození nuget je bohužel technicky špička, avšak o příběhu, který by dokázal pobavit stejnou měrou malé i velké, už nemůže být řeč. Jednička byl Velký útěk se slepicemi, který jste si ale užili i když jste Velký útěk neznali. Tohle je průměrné pokračování, které se sice na chvíli pustí do "něčeho jako Mission: Impossible se slepicemi", ale je to spíš křeč. Škoda. Asi nejlépe tu změnu vystihuje soundtrack, který tentokrát Harry Gregson-Williams složil sám bez Johna Powella. Hravost zmizela i z hudby, zbyla vata poslouchatelná nejlépe jako kulisa. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Je to somarina. Som síce dospelý a pozeral som to sám, ale neviem si predstaviť, že sa na tom bavia deti. Možno trochu, ale nie nezabudnuteľne. Pokusov o vtip, či akýkoľvek humor som zaznamenal viacero, ale tých vydarených je len veľmi žalostne málo. Ani príbeh nijako zvlášť nezaujme a postavičky nie sú milé ani sympatické. 23 rokov medzi jednotkou a dvojkou je v prípade animákov celkom nezvyčajný jav. Dvojka, ale zaostáva po všetkých stránkach. Dám také obyčajné dve hviezdy. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama