Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (565)

Sawy 

všechny recenze uživatele

Nechápu,co proti tomuhle filmu všichni máte.Vždyť je to skoro stejně dobrý jako jednička.Jasně,už to není tak originální,scénář je dost podprůměrný a děj tak prakticky neexistuje.Ale co je na tom,když je to tak skvělá zábava!A to je u filmů nejdůležitější.Will Smith a Tommy Lee Jones jsou skvělá dvojka,parádně je doplnilo boží psisko Frank,skvělí červouni dostali víc prostoru a Rosario Dawson je krásná.Naprostá většina hlášek mě pobavila a můžu se na to kouknout i víckrát.Jo a začátek s Jeffem je fakt úlet.75 % ()

Fr 

všechny recenze uživatele

......a tak zase jednou byli pozemšťané zachráněni tajnou organizací ochránců, říkající si MUŽI V ČERNÉM! zatímco ,,J" kromě dohlížení na mimozemšťany neustále neuralizuje parťáky, ,,K" pracuje na poště. a protože je planeta v ohrožení, je třeba jej opět povolat do akce. nakonec i za pomoci Džefa zvítězí. nenáročná zábava hlavně pro ty menší, jen si musí dát pozor na Nýdla!! ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Pre mňa obrovské sklamanie, až som neveril, že to točil režisér prvého dielu. Jasné, že triky ostali výbornými, vrátili sa aj sympaťáci v hlavných úlohách, ale ja som sa nudil. Vtipu v tom bolo dosť málo aj na 20-minútový sitcom. Ale s tým obrovským sklamaním to neberte až tak vážne, ja milujem jednotku, už som ju videl najmenej dvanásťkrát, dokonca mám pocit, že sa bavím stále viacej. Ten kto nevidel jednotku, alebo aspoň neporovnáva, by sa mohol baviť. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, tohle mě absolutně nechytlo. Přislo mi to jako slátanec několika akčních scén z nichž se mi dvě třetiny vůbec nelíbili. Tenhle připitomělý scénář nemohl zachránit ani Smith s Jonesem. Nebýt několika povedených fórků, akčních scén a úžasného psa, tak bych film poslal do odpadu, protože tohle se fakt Barrymu Sonnenfeldovi nepovedlo. Zkrátka další z řady zbytečných pokračování, bez kterých by se kinematografie klidně obešla....... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Po solidní jedničce opravdu velké zklamání. Vytratilo se kouzlo, vytratil se vtip, zůstala jen nepříliš nápaditá a občas zcela bezradná imitace, naplněná trapností, kterou ani pošťák Tommy Lee nezachrání. Nejsmutnější je, že z celého filmu je nejvtipnější úvodní televizní epizoda stařičkého laciného seriálu. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (28)

  • Před běžnou premiérou v ČR byl film promítán na MFF v Karlových Varech, konkrétně 11. července 2002. (Varan)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama