Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapko. Prvá polka je síce výrazne lepšia ako druhá a film podáva toľko vecí, že by tomu lepšie sadlo seriálové spracovanie, ALE má to pár príjemných a niekedy i krutých zvratov a otvorený koniec na pokračovanie, ktoré by som veľmo rád uvítal, avšak poprosil by som ho v seriálovom spracovaní. ()

moriero 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší skopčácká věc za poslední desetiletí. S nádherným vizuálem, exteriéry, soundtrackem, castingem a samozřejmě mrazivým příběhem. Takové německé In time - akorát o dva levely vejš. Podle mě to byl taky herecký koncert starší verze Eleny - Corinny Hřbitovové. Svého času to musela být krásná ženská... a geniální herečka. Za mě plná palba hvězdiček. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Produkce společnosti Netflix ve mě budí  již delší dobu nedůvěru, ale tady nakonec zvědavost přebila mou nedůvěru a musím řct, že jsem nakonec nelitoval. Je jen věčná škoda, že ta hlavní myšlenka, tedy posun věku nebyla více rozvedena, ale oceňuji originalitu, výboný soundtrack, vizuál, reži, vlastně přemýšlím co nakonec neoceňuji. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ten poster vyzerá poriadne desivo, ale našťastie som sa pri rozhodovaní, či si to pozriem neriadil ním, ale zaujímavým popisom. Takýto typ sci-fi mám celkom rád, a musím uznať, že Nemci natočili naozaj parádny projekt. Aj keď sa to svojim charakterom trochu ponášalo na In Time, tak Paradise išlo našťastie svojou cestou, ktorá bola rozhodne originálna. Aj keď čítam, že ľudia neboli so spracovaním tohto konceptu celkom spokojní, mne sa to celkovo pozdávalo a som rád, že tam tej akcie bolo relatívne málo (aj tá, čo bola, mi však išla na nervy). Celkovo Nemci uchopili tento námet kvalitne, a za mňa to bolo napokon veľmi milé prekvapenie, ktoré stojí za to vidieť. Mimochodom, je to aj na zamyslenie, či by takéto "trestanie" zločincov alebo dlžníkov bolo na mieste (keďže by to mohlo mať aj takéto dôsledky). 5* ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnocení, aspoň tedy pro mě. Na jedné straně přihlouplá zápletka, blízce příbuzná spoustě obdobných zápletek v přihlouplých popcornistických pseudo sci-fi filmech hollywoodské provenience. Až ke zvracení německy důsledná multirasovost hereckého ansámblu. Spousta moralizujících blábolů. Několik prazvláštních zvratů v myšlení i jednání ústřední dvojice, z psychologického hlediska myslím hodně nepravděpodobných. Na straně druhé ovšem slušné filmové řemeslo, příjemně temná atmosféra, několik překvapivě násilných scén (na středoproudové scífko) a taky musím ocenit nešablonovitost závěru. Skoro bych chvílemi uvažoval i o čtvrté. Ale pak si vzpomenu na scénu, ve které coby příklady velikánů jmenovali Schillera a Mozarta v jedné řadě spolu s Mandelou, a nelze. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama