Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Budoucnost se jeví opravdu hrozivě. Díky stále se zvyšujícímu počtu superhrdinů už na světě nezůstali téměř žádní zločinci, které by bylo možné mírnit a usměrňovat. Tato skutečnost nejvíc trápí miliardáře Lance neboli kapitána Úžasného, který tak nemá do čeho píchnout a nudí se. Aby město Champion City zažilo aspoň nějaké vzrušení, zaslouží se o propuštění obávaného gangstera Casanovy Frankensteina. To byla ale chyba. Casanova Frankenstein nelení a Lance unese. Druhořadí superhrdinové se dostávají nečekaně ke slovu. Jejich jasným cílem je osvobodit kapitána Úžasného z rukou nebezpečného šílence a zachránit celý svět. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

waits 

všechny recenze uživatele

Najít kreslenou verzi téhle legrační podivnosti (mohla by být ovšem klidně legračnější, nezlobil bych se) v knihkupectví, tak si ji koupím, na rozdíl od nekonečných Daredevilů, Soudců Dreddů a Hellboyů, které už dávno nechávám po letmém prolistování ležet na místě. Čekat taškařici ve formě čisté parodie na komiksové hrdiny může být ošidné, takto naladěný divák, lebedící si před filmem pohledem na neobvykle silné obsazení, může být zklamán. Pokud se k filmu postavite jako k žánrovému úletu, lehce blbůstce, užijete si i mrhání hvězdným obsazením a přejdete i některé nedotažené gagy. Bavil jsem se víc než u spousty pompézních komiksovych adaptací, což je předpokládám hlavní a původní účel všech komiksových předloh se superhrdiny. Na čtyři to asi není, ale než se týrat fantastickou čtyřkou nebo něčim podobným, tak to radši všema deseti tohle. ()

cityman 

všechny recenze uživatele

Vynikající výprava, zvučná jména herců, vytříbený hudební doprovod, ohromující kostýmy a jeden naprosto infantilní scénárista to všechno pošle k čertu. Jen šílenec mohl do tohohle projektu investovat milióny dolarů i přes přečtení tak slaboduchého scénáře jakým scénář k tomuto filmu bezesporu je! Tohle snad opravdu nemohl myslet vážně?! Nebo snad ano? :o) ()

Reklama

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Chtěli ste ve věku 10-ti let být členem superhrdinského uskupení, tak tady máte šanci. Pan vztek (umí se naštvat a mlátit do všeho kolem), Modrý rádža (hňup v indickejch hadrech co hází vidličky), mistr rýče (trouba s rejčem a hornickou helmou), splín (prdící sralbotka s po´dovanym ksichtem), koulařka (dcera bowlingového hráče, která má otcovu lebku jako bowlingovou kouli) a někdo neviditelný, který svou schopnost neovládá...jistě byst ezapadli jako třeba geek, který mlátí klávesnicí ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Velmi mne překvapilo obsazení tohoto filmu (jako, že je velmi bohaté na známé tváře), protože scénář je sice slušný, ale režisér jaksi nezvládl nadsázku, která měla být u tohoto filmu zjevná. Všechny postavy se brali tak vážně, žeto jaksi jako parodii nešlo vnímat.. Nic méně je snímek tak absurdní až se člověk musel někdy pousmát. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek je svým způsobem pronikavě šílený a zábavný v rámci parodií na superhrdinské filmy, ale stárne rychleji než by se čekalo. Skečů, ve kterých herci dosti a zřejmě úmyslně přehrávají, je více než dost, ale aby to nějakým způsobem pobavilo, je potřeba po divácké stránce oplývat určitým druhem smyslu pro humor. Co se týče příběhu, tak na necelé dvě hodinky stopáže, je to hodně slabé. I když je celý koncept spíše pro legrácky, tak více intrik a dalších záludností by určitě neuškodilo. Takže spíše ponurá televizní etuda na deštivé odpoledne, která však v dnešní době superhrdinských snímku plných CGI efektů velmi rychle zpaměti vyšumí. Na druhou stranu je však škoda házet flintu do žita. Třeba přijde doba, kdy snímek uzraje jako víno. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Jde o první film, kde zazní píseň „All Star“ rockové skupiny Smash Mouth, která vznikla ve stejném roce jako film. V samotném původním klipu jsou postavy z tohoto filmu. (Zodd)
  • Policejní vozy použité ve filmu jsou Dodge Charger z roku 1968. (Terva)
  • Luis Guzmán hrál prodavače v mexické restauraci, ale jeho scény byly vystřiženy. (Terva)

Související novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (více)

Reklama

Reklama