Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dobrý Will Hunting ukazuje jak dobře umí poker. Opět nenápadným a skromným způsobem poodkrývá svoji genialitu a bojuje se svým zlým já a životními cíly. Tohle celé tu už bylo rok zpět, jen bez žetonů. Norton hraje hlavního průseráře (kdyby tu nebyl, vůbec nic se nestane) a Malkovich je geniální mafián KGB. Jinak je to ale nevýrazná a průhledná nuda. Takže když nepřemýšlíte nad scénářem, nebo nad tím o čem to vlastně celé je a soustředíte se na jednotlivé matche, tak je to docela fajn. Bohužel jakmile vejde hlavní hrdina v prvné scéně do dveří, tak je jasné jak to celé začně a taky jak to celé skončí. Což se u texas holdem pokeru obvykle nestává. ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Jelikož mi poker není cizí a Matt Damon s Edwardem Nortonem jsou jedni z mých oblíbených herců, nemohl jsem se tomuto filmu dlouho vyhýbat . A docela mě překvapilo, že překonal všechna moje očekávání. „Underground poker“ se mi prostě líbil! Hra samotná zde sice není úplně na prvním místě, ale hráčská vášeň jde z filmu přímo cítit. Závěrečný "heads up" mě skoro až vtáhl přímo ke stolu. ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele

tri body pekne po jednom každému z trojice hercov za to ako hrali, ale nič viacej, Čakal som totiž niečo ako W. Huntinga v kombinacii s Bournom v gangsteršejšom prostredí. Ale z Deamona žiaril len jeho inteligentny pohľad a čelo, Norton si odviedol svoje umenie, a Malkovich ? ten dal filmu trosku osobitý typicky svojský šmrnc, rozhodne kvalite filmu pomohol. To je asi všetko, "jajkat" nad filmom nedokážem, a viem, že čoskoro naň zabudnem. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Vďaka tomuto filmu som prenikol do sveta pokru. Ústredná dvojica tu rozohrala hru, ktorú si užijete aj bez znalostí pravidiel. Celý zážitok dotvárajú skvelé vedľajšie postavy, z ktorých najviac vyčnievajú John Turturro a predovšetkým John Malkovich ako Teddy KGB. Jeho rituál so sušienkami je ozdobou Hráčov. ()

Asgy 

všechny recenze uživatele

Matt Damon nezklamal a i s kartami v ruce mu to jde víc než dobře. Nějak si nedovedu představit, že by hrál někoho, kdo nepobral moc rozumu, protože všechny ty role inteligentních lidí mu padnou jako ulité. Touha vzít do ruky karty a hrát dokud nedojdou peníze je z tohoto snímku cítit každým okamžikem a možná se ten pokr taky někdy naučím :). ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v autentických newyorských klubech, v Taj Mahal Casino v Atlantic City, v Siwanoy Country Clubu v Bronxville a v Newarku. (Tygrys)
  • V úvode filmu cituje Mike McDermott (Matt Damon) slová Doyle Brunsona: "Texas bez limitu je Cadillac pokru", ktoré použil vo svojej knihe zvanej "Super System". Neskôr cituje: "V Texase bez limitu je hlavné prinútiť hráča vsadiť všetko", čo je tiež zo spomínanej knihy. (tarponko)
  • Při realizaci filmu spolupracovali mistři a znalci pokeru. Hlavním konzultantem se stal známý hráč Mike Selza. (Tygrys)

Reklama

Reklama