Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Nejsem součást stáda a proto si dám jméno Stallone.

Protože jsem příliš hloupej vymyslet něco originálního :o)

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Jako člověk, který má režisérské nadání, zvedám své hodnocení na plný počet, protože se mi nelíbí, že je tento film v TOP 200 nejhorších filmů v dějinách planety Země. Jako někdo, kdo má talent přes filmy jsem přesvědčený, že si film průměrné hodnocení zaslouží. Písničky Reproduction, Cool rider, Who's That Guy? nebo WE II BE TOGETHER jsou na vysoké úrovni. Nejsem součástí stáda a nebojím se ohodnotit proti proudu. 5*

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Lidi já wás nechápu...Jako by jste se wšichni domluwili na stejném názoru..To se tu nenajde nikdo,kdo by "Pomádu 2" neodsuzowal ?..Zřejmě to budu jen já..Přesto si myslim,že práwě tahle pomáda se celkowě liší od té prwní,má daleko zajímawější příběh i lepší písničky.Newim,co wšichni z tý 1 děláte..pro mě je 2 o hodně lepší..We wšech směrech..

mi-ib

mi-ib (hodnocení, recenze)

Radši rychle zapomenout, nebo se mi znechutí Pomáda, když jsi vzpomenu na dvojku. :-( Písničky celkem fajn, ale občas trochu mimo mísu. Jinak absolutně nevtipný.

modry.pan

modry.pan (hodnocení, recenze)

Kdyby tuto nenalezlo světlo světa, vůbec by mi to nevadilo a myslím, nebyl bych jediný. Apsolutně přeplácané, bez hitu(Omlouvám se pokud přece jen nějaký, několikrát jsem usnul a to né únavou) a hlavně, jeto 1. díl naruby. Konec

SkyCaptain

SkyCaptain (hodnocení, recenze)

Nechápu proč to všichni srovnávají s jedničkou, podle mě to je to v žánru komedie pro mladé docela zábavný počin plný chytlavých písniček a výborných hlášek, dal jsem 4 hvězdy...

Lucka D.C.

Lucka D.C. (hodnocení, recenze)

Jasně, oproti 1 slabej odvar,ale ta hudba není zas tak špatná. Mám tam pár celkem oblíbených písniček. Film celkově mi taky nepřipadá hroznej - děj. linie = klišé a nuda, ale ...:-) ale některý hlášky a postavy jsou vtipný. Myslím, že tak přední příčku v nejhorších si fakt nezaslouží!

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama