Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

ataman329 

všechny recenze uživatele

film môjho detstva. je to jeden z tých filmov, ktorý si som si ako malý frkan púšťal stále dookola. každá scéna, každý dialóg sú pre mňa ikonickými. v časoch keď to vyšlo, som o nejakom guyovi richiem vôbec netušil a bol to tiež prvý film, v ktorom som videl samuela. je jasné, že by chcel byť ďalším snatchom, alebo "two smoking barrels". ale pre mňa je práve tento film numero uno. keď sa pokúsim pozrieť na film z pohľadu neznalého diváka, stále na mňa pôsobí, ako vtipná gangsterka, ktorá príjemne odsýpa a v ktorej je každá postava perfektne vykreslená. idem sa pozrieť do zaujímavostí, že koľko krát bolo vo filme použité slovo "fuck" :-) ()

cross 

všechny recenze uživatele

Fuck! Mother Fucker! Liver-Fuckink-pool! To já jen, aby jste se připravili na tu zběsilou jízdu, kde snad každá druhá věta obsahuje modifikaci tohoto prapodivného slovíčka. Tzn. neskutečně cool dialogy, které si drží zdravou nadsázku, vtipnost a především černočerný humor celého filmu. Ten je adrenalínovou přehlídkou střihačského řemesla, s vtipem a akcí, nenepodobnou např. Sbal prachy a vypadni. Hodně dobře natočená a zábavná podívaná se skvěle padnoucím obsazením! ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie stanovil na přelomu století cestu a udělal z Británie nejvíce sexy zemi světa. Našlo se tedy spoustu lidí, kteří si chtěli z té jeho šlehačky trošku líznout. Někdo z toho dokázal vytěžit více, někdo méně. Ronny Yu ovšem do první skupinky rozhodně nepatřil. Nedokázal překročit své limity a určitě nenatočil nic více než zcela průměrnou záležitost, ve které nedokázal prodat ten našlapaný tým (Jackson, Carlyle), který mu producenti svěřili. 55% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pohodovka, která nastartuje, zařadí rychlost a pak už se jen řítí do cíle. A všechny ty kola, kterými projela, jsou stejně rychlé, zajímavé a zábavné. Ano, taková je Formula 51... Zajímavosti: Pamatujete na červené pilulky? Tak tomu se říká "být posraný až za ušima" :-) 70% ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Škoda od tohoto filmu jsem očekával více. A ono to má i na víc kdyby to ale nebylo natočeno tak průměrně. Strašně se to snaží napodobit filmy od Tarantina nebo Ritchieho, ale to prostě nejde jen tak. Ale na druhou stranu nejde neříct, že by to nebylo vtipné. A to především díky výborným hercům ( zejména tradičně skvělý S. L. Jackson). Myslím si že v lepších rukou by to mohlo dopadnout mnohem lépe.....55%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Během scény zběsilé jízdě autem z hotelu je v jednou ze záběrů možné vidět na podvozku auta pyrotechniku sršící jiskry. (x_silver)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama