Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Kypru zatkne zvláštní jednotka vůdce arabské teroristické organizace Jaffu. Z Atén startuje americký Boeing 747, na jehož palubě je mezi čtyřmi stovkami cestujících Jaffův zástupce Nagi Hassan s osmičlenným komandem, které letadlo krátce po startu obsadí. Únosci žádají Jaffovo propuštění. Analytik CIA David Grant však tvrdí, že je na palubě ukryt ztracený nervový plyn, který chce Hassan použít k útoku. Jeho množství by mohlo zničit celé východní pobřeží USA. Grant, Travis a šestičlenné komando s leteckým inženýrem Cahillem mají proniknout na palubu letícího stroje s pomocí speciálního letounu NASA. Dojde však k havárii, kterou Travis zaplatí životem. Komando na palubě letadla tak zůstane bez velitele i bez spojení s krizovým štábem. Vojáci rozmístí sledovací zařízení, aby zjistili počet a polohu teroristů na palubě, a zatímco Cahill s pomocí raněného pyrotechnika Cappyho zneškodňuje nálož s nervovým plynem, Grant má najít jejího konstruktéra Jean-Paula Demoua, který dokáže bombu odpálit dálkovým ovládáním. Přestože se mu podaří získat na palubě spojence v odvážné letušce Jean, čas se nebezpečně krátí. Velení se totiž domnívá, že komando zahynulo, a přikáže letoun sestřelit. (TV Nova)

(více)

Diskuze

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Suhlasim s Lacim, ze je to kvalitny film, ale zas nie az tak, aby som mu dal 4* :))

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Pre mna je Seagal takym vtipnym bonusom na tom filme. Jeho postava by sa do zvysku filmu vôbec nehodila, takze tak hral tak akurat. Na zaciatku ma skvele bitky a potom symbolicky vyhodili do vzduchu jak Seagala, tak aj celu jeho karieru.

Od tohto filmu to s nim islo dolu vodou a natocl uz len jediny 4* film.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Martin741

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

To mám, ale tenhle mě nikdy nebavil. Přitom z toho mohli udělat přepadení 3 potenciál tu byl jako kráva. Neměli tam Seagala prostě vůbec cpát a díval by se na to člověk jinak. Takhle je to alfa a omega celýho toho průseru.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

No tak ste nedostali kvalitny akcny film, ale spickovy thriller.

Hlavne u teba nechapem, ze si to odjebal, ked mas rad filmy o unose lietadla.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Ano očekávali. Koukám, že dokonce i sniper napsal do téhle diskuze něco co dává smysl a já s ním musím pro tentokrát naprosto souhlasit :-)

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Pre mna nepochopitelne podhodnoteny film. Asi od toho vsetci ocakavali tupu nonstop akcnu Seagalovku a ono je to neakcne a prilis inteligentne.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

me22dec

me22dec (hodnocení, recenze)

Jen jsem chtěl upřesnit tu chybu ve filmu o hodinkách, o které píše Travis. Kurt Russell nemá špatně jen hodinky, ale i prsten na té samé ruce, současně má i mikrofon na druhé tváři. Z toho plyne, že záběr, jak ručkuje doleva (zpět), je vlastně zrcadlovým obrazem natočeného záběru, jak ručkuje doprava (vpřed ke kamerám). ;-)

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

sniper18: Hej, aj mne sa to zdá dosť od veci. Prvý krát keď som tento film pozeral, tak mi bolo dosť divné, že Seagal zomrel, najprv som si myslel, že sa mu podarilo dostať naspäť do stíhačky a že potom niekde pristane, tak som čakal kedy ho uvidím, a tak som čakal až do záverečných tituliek. Vo filmoch nie je bežné aby hlavná postava zomrela. Je to to isté ako keby v Predátorovi ten emzák odkrágloval Schwarzeneggera ako prvého.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Tak ak Seagal pôvodne mal hrať celý čas, tak si potom ani neviem predstaviť, ako by ten film vyzeral, veď jemu vôbec nie je prispôsobený, bola by to zúfalo neakčná seagalovka, ktorá by bola s prehľadom jeho najhorším filmom z jeho najlepšej éry. Ale aj tak by to bol stále omnoho lepší film ako takto. Vždy mi stačí pozrieť začiatok a po Seagalovej smrti vypnúť, lebo potom už prakticky nie je o čo stáť.

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

karel001: Nie je to blbosť. Seagal počas nakrúcania zistil, že film mu vôbec nesedí. A preto navrhol, že by mohol zomrieť. Na imdb.com je toho viac popísané.

karel001

karel001 (hodnocení, recenze)

To je taková blbost - nechat Segala umřít po 35 minutách filmu , to bych tam raději nechal natáhnout brka Russella. Jediný Suchet tam zahrál dobře

Johnnas

Johnnas (hodnocení, recenze)

všichni se těšili na praskání kostí v podání Stevena, ale pak už to byl film trochu o něčem jiném :)

LastWalk

LastWalk (hodnocení, recenze)

Spoiler : Nechápu , proč je Seagal napsán jako druhý v pořadí, kyž stejně zařve hned jako první :D

kocurikGA

kocurikGA (hodnocení, recenze)

este ze to je ta 747 - cka... keby to bolo nieco mensie tak aj hodnotenie je mensie... ale moja uchylka je zrovna tento vtak ;-)

supo

supo (hodnocení, recenze)

Na tenhle film jsem se tesil hlavne na Stevena Seagala. Clovek je namlsan , jenze on nejenze tam hraje vedlejsi z tech nejvedlejsejsich roli,div ne kompars, ale on tam dokonce behem prvnich minut zemre. Dal uz je to prumerna podivana.

P.b.

P.b. (hodnocení, recenze)

Životní role Stevena Seagala. Umře hned na začátku a nemůže pokazit celý film :D

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

Strašná škoda,že Seagal hned na začátku umře,ale i tak je film v poho,protože Kurt Russell za Seagala nakope všem teroristům prdel! :-)

Reklama

Reklama