Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

Radiq 

všechny recenze uživatele

No taková dosti blbost, s českym dabingem asi dost zmrvený, ale namaskovaní jsou teda skvěle. Několikrát dost dobrej joke, ale několikrát dost předvídatelné, trapné nebo moc americké. Po chlastačce s milovanou dívkou po boku je to možná ideální film, protože se můžete víc věnovat jí, než sledovat film, kterej nebude mrzet, když ho neuvidíte nebo uvidíte jenom útržky. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Možná někomu vyrazím dech, když dám tomuto filmu celé 3 hvězdičky, ale myslím, že si je zaslouží. Já jsem k tomuhle snímku přistupoval s velkým despektem a má očekávání byla hluboko pod bodem mrazu. Když jsem se stihl několikrát zasmát už v úvodní čtvrthodince, samotného mne to poněkud znejistělo. Nakonec jsem byl docela příjemně překvapen, tedy až na poslední dvacetiminutovku, kterou mohli tvůrci tak nějak "scucnout" do 5 minut a vyšlo by to asi nastejno. Nicméně slova některých zasvěcenců o "totálním šitu" se u mě tentokráte nepotvrdila. Btw. Oba hlavní hrdinové v maskách bílých prsatých blondýnek připomínali svými výrazy více australopitheky než kandidátky titulní strany bulvárního časáku. :-) ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja viem, že dej filmu a nápad je trápny a primitívny z akéhokoľvek pohľadu, ale som rád, že som sa nenechal odradiť a zhliadol som ďalšiu prijateľnú somarinu v štýle 'Dumb and Dumber'. Wayansovci opäť tak ako ich poznáme, takmer celý film je postavený na obťažovaní jednej zo sexi(wo)man, a prekvapivo to vydržalo celú dobu na slušnej úrovni a ja som sa bavil! 75%. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Hodně oddechová komedie, která sází na různé trapasy, kdy se (černí) chlapi převlečou za (bílé) ženské. Kvalita je kolísavá, občas je to k zasmání, občas ne. Mě osobně se na filmu líbila honička se zlodějem kabelek a pak ještě "dance battle" . Když se k tomu připočte kvalitní soundtrack současných písničkářů(Vanessa Carlton,Maroon 5, Pink, Beyonce) tak to celkem ujde. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Chvilemi debilni a nemene casto blaznive trampoty dvou cernosskych policajtu, kteri jsou donuceni se prestrojit za blondate krasavice. Do kina nikdy, na pohovce u DVD s nekolika promilemi alkohou v krvi. Vse se musi brat s rezervou a velkym nadhledem. Podminena znalost americkeho showbusinessu. Musim podotknout, ze vtip o africkych detech byl jeden z nejubozejsich a autori by se meli stydet!!! 25% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (13)

  • Snímek se umístil na 17. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Na nočním babinci děla Tiffany (Anne Dudek) copánky Keren (Busy Philipps) a má hotovou půlku hlavy. V dalším záběru je ale účes hotový celý. (Duoscop)

Reklama

Reklama