Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak som pred pár rokmi začal dúfať, že Dyan Reynolds môže byť nová tvárička do kvalitných komédií, tak teraz dúfam, že tento žáner čoskoro opustí a vrhne sa do serióznejších rolí. Ale inak fajn komédia z reštauračného prostredia, ku ktorému mám pomerne blízko a tak som vedel niektoré vtipy oceniť viac ako bežný divák-hosť, ktorý si veci 'za pultom' neuvedomuje. Taká nerozvarená jednohubka. 60%. ()

Nuf odpad!

všechny recenze uživatele

Asi mi absolutně unikal nějaký vnitřní smysl tohodle filmu pokud tam někde byl.. Je to vlastně jeden velký nudný nebo spíše trapný zmatek. Šílené komedie i z oblastí těch nechutných (jak je poznat z mých hodnocení) mohu bez problémů pokud jsou vtipné. Tohle ale proboha není vtipné ani po pár sklenkách a velmi pomalu se to sune někam a kam to neví ani scénárista s režisérem pokud u toho vůbec byli. Dalo by se v nějakém pomatení smyslů přehlédnout, že herci nehrají, režisér spí, scénárista snad ani nebyl, ale nedá se přehlédnout, že to není vtipné...není opravdu ani trochu...... Když proběhne "vtip" nebo něco na ten způsob, tak se člověk ptá sám sebe (a někdy i těch okolo) jestli to měl být opravdu vtip nebo jestli to byla poenta té scénky. Ukrutná trapná nuda kdy se koukáte po lidech okolo a oni na vás a ani jeden nevíte co tím k sakru tvůrci mysleli.... ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jako mladší jsem měl zjevně jinak nastavenou laťku, pokud šlo o vkus. Jedině tak si dokážu vysvětlit to, že jsem se před lety tak rozhvězdičkoval. Při dnešní repríze už jsem tak nadšený nebyl a hodnocení patřičně zeslábne. Na druhou stranu zase nejsem žádný puritán a u nejednoho dialogu jsem se dobře bavil, takže nechci být za žádného falešného moralistu a pod tři kousky nepůjdu. Faktem je, že poměr dobrého a ne až tak dobrého humoru tady pro mě vyšel tak padesát na padesát, herecká sestava mě potěšila et voilá!, máme tady lehce nadprůměrný výsledek. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jsem si k tomu nedal tak tři-čtyři piva, byvil bych se ještě víc, i tak jsem se bavil nehorázně! Za vyzvednutí stojí ta holka, co už tam maká tak dlouho, že jí z toho hrabe. Přesnej výkon a víte proč? Protože obsluhovat lidi je fakt to nejhorší, co můžete dělat..lidi jsou dobytek a po pár letech byste je skutečně radši zabili..."Vítejte v chrámu zkázy! Kurva!" ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Škoda toho množstva úchylností a nechutností, ktoré boli až za hranicou akejkoľvek vkusnej komédie. Táto satira na reštauráciu mala skvelý základ, lebo celé to zákulisie pôsobilo skvelo ironicky a sarkasticky. Úžasne vystihnuté reakcie personálu na rôzne situácie, do ktorých ich stavali zákazníci. V tej časti reštaurácie, kde sa zdržovali hostia široký úsmev a empatický dialóg, no ako náhle sa ocitli v zákulisí kuchyne, tak pretvárka išla bokom. Niektoré hlášky a scény boli perfektné, no bohužiaľ celý film ťahali dole tie prehnané nechutnosti, čo bola naozaj obrovská škoda :( ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Zahraniční hostia, ktorí prišli do baru, hovoria nemecky s rakúskym dialektom. Hovorili: "Videli ste tú blondýnku? Je neuveriteľná, jej prsia sú perfektné!" (Flipper)
  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)
  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)

Reklama

Reklama