Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (415)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Když si dáte za cíl vidět všechny filmy se Schwarzeneggerem, dřív nebo později se dostanete i k tomuhle. Nejde to okecat, nedá se tomu vyhnout, prostě se to stane a vy to musíte vydržet. Film je po všech stránkách podprůměr. Vtipy moc nefungují, nikdo pořádně nehraje a po vánoční atmsoféře není ani stopy. Pár povedených scének dojem nespravilo. Konec trochu ano. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když svému synkovi trošku neprozřetelně slíbíte koupit populární vánoční hit, tak si můžete zadělat na slušné nepříjemnosti!! Absurdní vánoční taškařice, ve které se nikdo nepokouší o nějaké solidní herectví, leccos v ní nefunguje, divákova bránice se jen pokojně přehupuje a být o dvacet minut delší, tak by byla na prahu snesitelnosti!! Aneb tehdy Arnold Schwarzenegger v kostýmu TurboMana a v davu lidí počal svoji kampaň na post kalifornského guvernéra!! ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Jeden ze zdařilejších Arnieho pokusů propašovat kus svého rakouského "šarmu" do komediálního žánru. Když se dokážete povznést nad některé hlouposti a stejně jako já jste odjakživa chtěli vidět Barbara Conana, kterak mlátí Santu Clause... období vánoc je k tomu naprosto ideální. 60% Zajímavé komentáře: monolog, castor, Kochanski ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Upřímně nemám ráda Arnolda Schwarzeneggera, nemám ráda blbé americké hračky podle komiksů, které musí každé dítě mít a nemám ráda americké vánoce. Tento film obsahoval všechno a předvedl to v hodně trapném podání k tomu.... Kvůli jedné stupidní hračce budu obíhat celý dne město..jooo hurááá...no ale existují ještě větší blbiny, takže jedna hvězdička. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No, posledný pokus Arnieho v hlavnej úlohe s deckami a znova to nebolo až také odpadové. Arnie nám teda už pár rokov spríjemňuje sviatky nielen počas neskorých hodín ale aj v detskom vysielacom čase a občas sa mrknem aj ja. Aj keď pochybujem, že niektorý otec by bol schopný niečoho podobného, pozeralo sa mi na to spokojne. 60%. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Tim Allen figuroval v původních plánech studia buď pro roli Howarda Langstona (Arnold Schwarzenegger) nebo Myrona (Sinbad), nakonec si ve filmu nezahrál vůbec. Kolem role Myrona se chvíli motal Daniel Stern, film ale odmítl. Myron mu jako postava přišel příliš podobný jeho nejslavnější roli, tedy Marvovi ze Sám doma (1990). (DavePave)
  • Turbo Man se barvou a oblekem nápadně podobá postavě DC komiks Flashovi. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve městech Saint Paul, Bloomington, Edina a Minneapolis v americkém státě Minnesota. Vánoční průvod byl natočen v Universal Studios v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama