Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (415)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ako dlho ste robili u pyrotechnikov?“ Nuž... Arnoldovi Schwarzeneggerovi to v komédiách vždy pristalo (POLICAJT ZO ŠKÔLKY, DVOJIČKY). Že v nich vždy dostal hlúpy scenár, je iná vec. V kúsku VŠADE SAMÉ ZVONČEKY bola nemalá šanca na to, že to dopadne lepšie a to už preto, že režíroval osobitý Brian Levant (FLINTSTONOVCI), od ktorého, niekedy v dobrom a niekedy v zlom, neviete čo čakať. Nakoniec v jednom nesklamal: podobnú vianočnú rodinnú komédiu veru len tak ľahko neuvidíte. K tomu krásna Rita Wilsonová (manželka Toma Hanksa) a niekoľko pekne drzých scén (so sobmi, predavačmi a ultra otravným susedom), ale to je asi tak všetko. Neprekáža, že snímka podáva "čaro Vianoc" trocha inak. Prekáža, že zhruba od polovice pôsobí scenár vyložene nezvládnuté, vrátane trápneho akčného "komiksového" finále. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Co naplat, tohle považuji za vánoční klasiku a je to další z filmů, bez kterého si už neumím představit vánoční svátky. Dá se to brát jako dobrá parodie na všechny filmy o pohodových Vánocích. Ač už jsem tenhle film viděl nesčetněkrát, přesto se u něj vždy velmi nasměju a monology mne nikdy neomrzí, i když už je znám zpaměti. Tohle je prostě jedna velká vánoční jízda, která mne vždy na hodinku a půl dokáže příjemně zabavit. Dávám tři hvězdičky, ale jak říkám, tohle je taková srdeční záležitost, ale i přesto nemohu přehlížet některé nedostatky, které tenhle film má, ale nebudu je raději rozebírat, nebo bych si tenhle snímek ještě zprotivil, takže tři hvězdičky s konstatováním, že i příští rok o Vánocích se na tuto komedii těším. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvíce podhodnocených filmů na databázi. Důvod je však jasný. Mnoho lidí se v tom pozná a uvědomí si, že se ve vánočním shonu chovají jako idioti. Najde se tady několik ukázkových situací. Především Sinbad a slizký Hartman roztáčí kolotoč šílených událostí. Kdo se umí zasmát i sám sobě, tak se bude skvěle bavit. Těm ostatním nezbývá nic jiného než zkusit nějakou pózu. Mezi oblíbené patří hlášky o tom, že Arnold není herec a žvatlání o tom, že tento styl humoru nedosahuje výše mého intelektu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Takže hollywoodsky producenti prehovorili aj akčného veterána Arnolda Schwarzeneggera, aby sa objavil v komerčnej vianočnej komédii. Zahral si úlohu večne prácou zaneprázneného biznismena, ktorý vôbec nie je schopný plniť sľuby, ktoré ľahkomyslene dáva svojmu malému synovi. Keď mu zabudne pod stromček kúpiť vytúženú hračku, superhrdinu Turbo-mana, tak to už zašlo priďaleko. Za každú cenu musí na poslednú chvíľu zohnať tento úzkoprofilový tovar. Na to je už ale neskoro. Všetko zachráni náhoda, keď ho navlieknu do plnefunkčného kostímu a sám sa stane Turbomanom na mestskej prehliadke. Tak i jeho mladý potomok pochopí, že najväčším hrdinom je jeho otec. V záplave rodinných vianočných komédií radím tento snímok skôr ku tomu slabšiemu. ** ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Mám to rád. Ja viem, že je to blbina, ale pozerať sa na Arnolda behajúce a skákajúceho a kričiaceho - PUT DOWN THE COOKIE!!!!NOOOW! je na nezaplatenie. Pri najstresovejších scénach - hrá tá najpríjemnejšia vianočná hudba - a nebyť konca, ktorý posúva celý príbeh do neuverieľnej roviny, tak by sa jednalo o vianočnú klasiku. Chápem prečo to spravili. Nehnevám sa na nich za to. Jingle All the Way je film na ktorom som vyrastal a po dlhom čase mi príde fajn pozerať sa na niečo - čo by sa kvôli mnohých scénam nemohlo natočiť dnes. Chýba mi svet bez tej hlúpej PC. Kedy dospelí muž mohol skočiť do guličiek a napadnúť dieťa, kedy černoch mohol len tak škrtiť ženu pred hračkárstvom a kde sa dávalo päsťou nasratému sobovi. Videl som Director´s Cut. Guilty Pleasure. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Howard Langston (Arnold Schwarzenegger) nosí ve filmu hodinky Casio AQ-600W. (Roland Sands)
  • Tim Allen figuroval v původních plánech studia buď pro roli Howarda Langstona (Arnold Schwarzenegger) nebo Myrona (Sinbad), nakonec si ve filmu nezahrál vůbec. Kolem role Myrona se chvíli motal Daniel Stern, film ale odmítl. Myron mu jako postava přišel příliš podobný jeho nejslavnější roli, tedy Marvovi ze Sám doma (1990). (DavePave)

Reklama

Reklama