Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdybyste měli šanci prožít svůj život znovu, chtěli byste ho změnit? Peggy Sue Kelcherová (Kathleen Turnerová) tu šanci dostala. Měla dvě děti, právě se rozváděla, ale pak se náhle vrátila zpět časem o 25 let nazpět, na svou střední školu. Teď pro sebe může vytvořit novou, lepší budoucnost - ale touží po ní vůbec? Peggy Sue se vdává je fantastická komedie, která Vám poskytne námět k přemýšlení o “silách osudu“... (Guild Home Video)

(více)

Recenze (75)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vydarený film na vďačnú tému - návratu späť v čase. Kto z nás si to niekedy aspoň nepredstavil. Rozvedená žena sa vráti do stredoškolských rokov a cíti šancu zmeniť svoj život. Kathleen Turnerová zažiarila v hlavnej úlohe a nielen vďaka nej snímka určite stojí za videnie. Príjemné retro s Nicolasom Cageom a vôbec mladistvými muži sa to vo filme len tak hemží - spomínaný Cage a napríklad aj mladý Jim Carrey, ktorý mal ešte pred všetkými dobrými filmami. Potom tiež šaty, autá a vôbec správanie ľudí v dobe rock n rollu bolo veľmi zábavné. Iba neviem, prečo je u nás film prekladaný ako Peggy Sue sa vydala, keď to má byť minulý čas. Na Francisa Forda Coppolu ale slabé. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak nevim, Coppola byl asi utahanej po masakrech jako Kmotr a Apokalypsa, tak si chtel strihnout nakou pohodicku odpocinkovou a vcelku mu to vyslo. Pribeh filmu je vcelku fajn, ale Navrat do budoucnosti to neni no. Cekal jsem, ze po vcelku vlaznym zacatku se film nak rozjede, ale ono to furt jen tak volne plynulo a nakonec to zas nak extra vtipny nebylo a casto to zabredlo spis do drama. Za coz asi nejvic muze Kathleen Turner. Necham stranou fakt, ze na 18 fakt nevypada a na nominaci na oskara jeji vykon taky nebyl. Ale celkove vypada docela dobre a spatne nehrala. Ten hlavni problem je ale v samotny jeji postave, vetsinu casu je totiz z neceho na nervy, breci, ma deprese a podobne, takze to dost rusi to komedialni vyzneni filmu. Co se tyce ostatnich, tak Carrey je tu fakt jen chvilku a hlavne ze zacatku, ale takle mladyho jsem ho jeste nevidel a for s rukou je brutalni a i to malo se pocita. No a Nicolas Cage. Haro ma pekelny, ze by s nim moh zabijet medvedy a ten jeho hlasek, to fakt stoji za poslechnuti, to je neskutecna uchylarna, ale celkove neni spatnej. Coppola natocil takovej milej filmecek s par slusnejma forama, ale z danyho tematu slo vytezit o dost vic, takze jen slabsi 4*. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pro mě dost neobvyklý Coppola, skvělá Turner, která hrála přesvědčivě, jak dospělou, tak pubertální ženu :D A Nicolas Cage již po několikáté jako muž, kterého zbožňovalo všechno v okolí. Neskutečně se mi líbí nápad s návratem do minulosti, kdy sama nevím, jak bych reagovala a tudíž reakce Turner byla bravurní... Nejvíc mě ale dostala scéna, kdy volala babička..sama nevím, jak bych reagovala, kdyby mi volala babička, o které již dlouho vím, že s námi není...To byl pro mě nejemocionálnější okamžik filmu. Jinak to vše bylo ohromně úsměvné - jelikož vrátit se do 60tých let, když je někomu osmnáct - wau :D Sex až po svatbě, žádný alkohol, slušnost nadevše, všechno přesně naplánované, naivní názory, rebelové nejsou ve společnosti vítáni a rozhodnout se hlavně správně ;) ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Nic jsem nečekala a nic jsem nedostala, ale jinak docela solidně natočený nenáročný film na víkendové odpoledne, který sice nijak zvlášť neoslní, ale drží se v mezích té "inteligentní" zábavy. Zajímavé je, že se tu objevuje kupa herců, jejichž jména se stala "opravdu" známá až v následujících letech. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jediná výraznejšia vec bola Cageovo háro na hlave, po celý čas som premýšľal, či je jeho vlastné alebo len nejaký príčesok... Dejová linka iba priemerná, bez prekvapení a nudnejšie podaná. Možnosti cestovania v čase v súvislosti s jednotlivými postavami sa tu ani zďaleka nevyužili. Slabší priemer. 55/100 ()

Galerie (82)

Zajímavosti (13)

  • Film slavil v kinech velký úspěch a režisér Francis Ford Coppola si tak napravil reputaci po hořkém poloúspěchu, který zažil se snímkem Cotton Club (1984). (Edgerton)
  • Roli Nancy Kelcher ztvárnila Sofia Coppola, dcera režiséra Francise Forda Coppoli. (Terva)
  • Z Nicolase Cage a Jima Carreyho se při natáčení stali velmi blízcí přátelé. (Edgerton)

Reklama

Reklama