Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (177)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Velmi podařené ukončení (snad) celé série. Samozřejmě je to z větší části komedie, z menší pohádka, a jako horror to mohou vnímat asi jen děti. Ale to nevadí, protože je to skvěle udělané a hlavně je to výborná, roztomile zvrhlá zábava. Velice se povedl "Shitface", genderově nevyhraněný schizofrenní potomek Chuckyho a Tiffany. No a jeho maniakální rodiče jsou samozřejmě také k sežrání. Jennifer Tilly hraje s vtipem a nadsázkou sama sebe a dělá si neustále legraci nejen ze sebe, ale i třeba z Julie Roberts (povedené). Je zde jako už v předchozím dílu spousta vtipných vraždiček a také několik dobrých narážek na jiné filmy. Večerníček podle mého gusta. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Docela škoda pokaženého závěru, kdy si tvůrci již evidentně nevěděli s filmem rady. Slovíčko horor bych u 5. dílu vůbec nezmiňoval. Jedná se čistokrevnou komedii. Takže tentokrát ze mě počet mrtvých nevymámíte. Protože ti jsou vedlejší, zde jde spíše o rodinné trampoty Chuckyho rodiny. V menší roli se ve filmu mihne Jason Flemyng, aby byl za pár okamžiků nemilosrdně zlikvidován. Jak jsem již zmínil závěr sráží film na 45%. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Varování České obchodní inspekce. Na trhu se objevila nebezpečná hračka prodávající se pod názvem Chuckyho sémě. Výrobní šarže: Pravá ruka 2004/001, země původu: Čína. Nenechte se zmást nápisem Made in Japan! Jedná se o žluto bílou tekutou hmotu vyšší viskozity, která nejen pro svůj vysoký obsah ftalátů může po čase způsobit uživateli neodkladné nutkání vraždit.. Natural Born Killer Dolls jsou zpět! S pekelnou dávkou černého humoru, tucty odkazů na jiné filmy od Bláznivé střely až po Osvícení a vnadnou J.Tilly, která by na svůj ultrazvukový hlas měla dostat zbrojní pas. Všechno naštěstí stačí skončit dřív, než to začne nudit, ale bylo to jen o ochlupení Glena, či chcete-li, Glendy.. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem co mám od tohoto dílka vlastně očekávat. Horor to není v žádném případě a komedie, no asi jak pro koho, vtipné to zase příliš nebylo, ale v každém případě bych jim do dalšího filmu doporučila dobrého psychologa. Dvě hvězdičky dám za jejich roztomilého syna/dceru (ono se to nemohlo rozhodnout), který se v každé stresové situaci počůral do kalhot, což bylo dost často. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Aj toto pokračovanie série sa pohybuje medzi 2 a 3*, nakoniec som sa priklonil k vyššiemu hodnoteniu aj vďaka Britney Spearsovej, pretože ako spomína najväčší filmový fanúšik spod Tatier celé to bolo skôr čierna komédia ako horor. A Glen/Glenda, to už bola taká predzvesť k tomu akým smerom sa bude filmový priemysel v neskorších rokoch uberať. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Jako kaskadéři byli mimo jiné využiti někteří vrcholoví rumunští sportovci. (Profík)
  • Scéna, kdy se Chucky v nemocnici prosekává dveřmi, je odkazem na thriller Osvícení (1980). (ČSFD)
  • Prvý film spoločnosti Rogue Pictures. (FromHell)

Reklama

Reklama