Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich láska měla jeden háček - oba si měli brát úplně někoho jiného... Julia je servírka a pracuje na svatebních oslavách. Robbie je zpěvák a také si na svatbách přivydělává. Na jedné takové se oba mladí hrdinové do sebe zakoukají a láska je na spadnutí. Má to však jeden háček – jak Robbie, tak Julia si mají za pár dní brát někoho jiného. Kolotoč dějových zvratů, citových šoků a překvapivých rozuzlení může začít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A jak souvisí svatba se vzhledem ??" - "No, musíš se vdát, než budeš mít velikej zadek a narostou ti vousy pod nosem, což se určitě stane, to po matce tvého otce.." ;) Americký režisér Frank Coraci alespoň u mě nesmírně zabodoval s jinou komedií s Adamem Sandlerem, samozřejmě mluvím o snímku Click, jinak se ovšem veze na vlně naprosté průměrnosti, a ani Píseň pro nevěstu není výjimkou.. Typická raná sandlerovka, hybrid jak noha od kulečníku, zato však s naprosto luxusním soundtrackem Teddyho Castellucciho a tradičně i skvostným came(o)níkem Stevem Buscemim jako nejlepším svatebním ožralou v historii filmu.. Vše ovšem drží pohromadě výtečný Sandler v poloze loosera, jehož trumfem i obranou je humor.. Biják narvaný osmdesátkovými hity a spoustou odkazů, tu více, tu méně vtipnými, na zmiňovanou éru.. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Docela milá romantická komedie s jasným záměrem - že ne vždycky plánovaná svatba a dlouhodobá láska vydrží i dál. Adam Sandler je tu ohromně vtipnej, nejen jak vypadá, ale jak se šíleně chová. Sice je to docela zábavně natočené, ale dabing byl naprosto šílenej, taky některé scény byly skoro trapné a přišlo mi to docela dlouhé... No jen tak tak... ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, uvažoval jsem o ještě vyšším hodnocení. Tyhle stylizované osmdesátky mě totiž absolutně dostaly. Kýč tady kouká z každého záběru, z každého kousku obleku, z každé postavy, ba dokonce z každé věty. Ano, kýčovitost, s jakou zde byly osmdesátky naaranžovány, převyšuje i ty nejpřímočarejší pokusy nastolit ve filmech atmosféru podobně provařených a nostalgií opatřených 60. let. Ovšem, osmdesátky si o podobné ztvárnění přímo říkají. Ono se toho o filmu zas tak moc říci nedá. Kladné postavy trousí jedno moudré poučení za druhým, svatby jsou zde velebeny a oslavovány natolik, že se tomu musí smát i při promítání ve Vatikánu, a hudba je tak nasládlá, že vedle toho i růžová barva na oblecích osmdesátkových hairmetalových kapel se stává ve vašich očích černou. Postavy sympatické, hned je jasné, kdo je kdo a vy se nemusíte snažit o nějaké velké přemýšlení. Příjemná a vtipná oddychovka. A to až bude v televizi příště, přítelkyně tomuto programu neuteče. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Zlatý nechutný vulgární komedie se Sandlerem, který obvykle točí. Ty jsou aspoň dost často dost zábavný. Tohle ale je tak nudný, že nudnější jsem už dlouho neviděl. Naprosto nevýrazní herci a zápletka tak pitomá, až si nejsem jistej, jestli se mi to jen nezdálo, romantiky by se nevešlo ani jen za nehet a postavy jedna nesympatičtější, než druhá. To jen tak ve zkratce. Miluju romantický komedie, když mají nějakej náboj a jsou romantický, kdy jsou hlavní hrdinové sympatičtí a příjemní a člověk jim drží palce, aby to opravdu vyšlo, kdy jde o něco víc, než jen hodit kupu lidí do kotle, aby se nějak namíchali dohromady. Sandler a Drew se mi líbili v 50x a stále poprvé, jenže tam byl silnej příběh. Tady ne. A jedna dobře zazpívaná písnička to nespraví (tu co skládal před a po rozchodu). Vlastně dvě, Elvis Johna Lovitze byl sakra suprovej. Thank you very mutch! ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

50% - čistých a jasných. Klasický scénář jako ve všech romantických komediích - tady se nedá čekat nic nového. A už jde jen o to, jaká bude omáčka kolem a jak to bude vtipné, nevtipné či trapné. Zde to bylo celkem vtipné. Pár dobrých hlášek a pár povedených scének. Zbytek nebyl až tak moc nudný, takže to celkem šlo. Dá se na to kouknout jednou, po druhé už není proč. Howgh! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Po nezdařené svatbě v televizi hraje skladba „White Wedding“ od Billyho Idola, který se ve filmu také objeví, konkrétně v letadle. (Knowho)
  • Produkce filmu trvala přes rok a půl. (JORDY)
  • Režisér filmu Frank Coraci má ve filmu menší cameo. Objevuje se jako postava zpívající skladbu "Love Stinks" ve chvíli, kdy kolem něj prochází Robbie (Adam Sandler) s mikrofonem. (JORDY)

Reklama

Reklama