Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Druhý díl drží atmosféru prvního dílu a v lecčems ji domlsává. Bizardní novorozeně s knírkem je příkladem, kam Adamsovi poskočili. Herci opět dokázali, jakými výrazovými schopnostmi disponují a je radost na ně opět pohledět. Hlavně Wednesday mě velmi potěšila - její divadelní rozhled a názory s následným přeorientováním táborové inscenace k masakru jsou perfektní. V třetím díle by mohla třeba režírovat v Royal court theater nebo třeba na Off Broadwayi. Ještě černější, vtipnější než jednička... Makabralní... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

V mojich očiach ešte vtipnejšie ako jednička, kde to trochu ešte drhlo. Adamsovci sú oslavou nekonformnosti a odsúdzením spoločenských noriem a tak to bolo asi aj v seriály, ktorý si už nepamatám a tak je to aj v Sonnenfeldových výborných adaptáciách. Niektoré suché hlášky majú ťažký kultový potenciál a scéna rebélie na tábore je absolútne úchvatná. Občas to trochu stráca dych, ale vzápatí príde zase od tvorcov ďalší gól. ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

"I Think Their Whole Family's Like Some Weird Medical Experiment. I Think They're Like, Circus People!." Vše začíná při starém, Fester vyje na měsíc, děti si hrají na hřbitově, Morticia a Gomez se nadevše milují a na scéně se objevilo i nové ztělesnění extra zla v podobě neškodného miminka s knírkem. Kdo jiný, než Fester a jeho tělesné žádosti, mohou opět působit problémy. K tomu přidáme vypočítavou, všehoschopnou chůvu a příběh může začít. Wednesday je zde ve svých monolozích ještě dokonalejší než před tím a její pobyt na skautském táboře Chipewa, tedy střet s klasickou americkou mentalitou, vrcholící v její obžalobě Ameriky za zničení indiánské kultury, je absolutně dokonalá záležitost. V patnácti ji nešlo nemilovat, dokonalá... ()

BloodyVamp 

všechny recenze uživatele

Říká se, že dvojky jsou vždy slabší. Ovšem v tomto případě to neplatí. Dvojka je lepší zejména díky vynikající Joan Cussack (a jak byla v té době ještě sexy !) a vydařenější zápletce s jasným tahem na branku. Černého humoru ještě více přibylo, makabróznost a morbidita dosahuje vrcholu (boží scény kdy se Christina Ricci pokouší zabít nedávno narozeného bratříčka- to je prostě k sežrání nebo pokusy Cussack odporavit strýce Festera muhehehe !), takovým vrcholem je doslova "vyhlazení bílých v táboře" při slavnosti her díkuvzdání. Něco takového se jen tak nevidí. A závěr prostě nemá chybu. Jedna z mých nejoblíbenějších komedií. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Přestože kompatnost filmu lehce narušuje rozložení do tří rovin (Addamsovi-tábor-Debbie), bohatě to vynahrazuje pořádná nálož černého humoru, kterého je snad ještě více než v předchozí části. Zejména mě potěšilo, že mnohem víc prostoru dostala Wednesday. Její hlášky patří k tomu nejlepšímu, její pokus o úsměv k tomu nějděsivějšímu a její pojetí Dne díkůvzdání prostě nemělo chybu. Táborová linie je vůbec extrémně vydařená a z mého pohledu zcela zastínila linii Debbie a Festera. Addmasovi jsou prostě moje srdcovka a docela vážně koketuji s myšlenkou, že se mi to možná líbilo ještě víc než jednička. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Když Debbie Jellinsky (Joan Cusack) čeká v baru na výbuch bomby, která má zabít Festera (Christopher Lloyd), zpívá a tančí na písničku "Macho Man" od Village People. (Cenobita)

Reklama

Reklama