Další z mála pohádkových inscenací, která si u mě vydobyla místo na slunci. Asi proto, že s koupí bot mám odjakživa taky problém.(7.12.2008)

Vtipná variace na Popelku, v níž exceluje především Milena Dvorská jako zlá macecha.(6.6.2010)

Moc si to už nepamatuju, ale bylo to roztomilé :)(8.6.2010)

• Ištván87

Karel Greif nikdy nebyl zrovna výkvět našeho herectví a nechápu proč měli oba přiteplení nemehloidní, darmožroutští bratři lepší postavy než on.... Nebylo to zas tak špatné, ale moc dobré taky ne....(15.1.2010)

Obrácená pohádka o Popelce na motivy Josefa Lady. Tentokrát není hlavní postavou Popelka, ale Popelák.(9.12.2008)

Popelka,trochu naopak..Béčková pohádka,kde divák ví,jak vše dopadne,přesto ocenuji snahu Vlasty Janečkové udělat trochu jinou popelku :) hodnotím zlatým středem(25.7.2011)

Popelka tak trochu obráceně, ale proč né , sice jenom tv verze.(27.1.2009)

Pohádka, jak ji neznáme. Nápad originální, taky se jedná o adaptaci pohádky od Lady, ovšem výkony herců tu jsou tak příšerné, jak by se dalo čekat od nijak nepropagované pohádky, tak akorát určené na nedělní odpoledne. Jediný, kdo tam byl sympatický byli Petr Kostka a Carmen Mayerová, ale strnulost a naprostá absence jakéhokoli náznaku hrají u hlavního hrdiny byla k pláči.(6.2.2012)

Ačkoliv varianta s Trávníčkem a Šafránkovou je mnohem lepší a akčnější, tak i tato hodinová verze stojí za zhlédnutí i přes určitou topornost ve výkonu hlavního představitele. Vyrovnala to výborná paní Dvorská s pány Zahajským a Benešem.(21.1.2011)

Popelku natočili snad trilionkrát, ale Popelák je vážně asi jen jeden. Je to rarita a bavím se pokaždé, když to sleduji.(15.3.2011)