Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Redbee 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně hodně příjemné překvapení. Film je opravdu milou romantickou komedií, která potěší. Hlavní postavy Oliver a Emily se zde setkávají, rozcházejí, pomáhají si navzájem řešit rozchody a zklamání toho druhého, až jim najednou dojde, že to čisté kamarádství mezi mužem a ženou je asi přeci jenom blbost. ()

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem zklamán ani extrémě nadšen. Romantický film (trochu) odlišný od ostatních. Nic mě v něm nevyvedlo z míry a čas mi příjemně uběhl, otázkou zůstává zda je dobře, že mě nic tak extra nezaujalo?! Ústřední dvojce vypadala celkem zajímavě a nutno podotknout, že já se zamiloval do očí Amandy Peet! Laská zde pro mě vygradovala asi v půlce filmu pak to bylo slabší, asi to bylo tím, že jsem už byl spokojen a nic jsem nečekal. Já nevím můj komentář je stejně zmatený jako já sám! Dávám velmi slušné 3*, ale v podstatě nevím za co. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Všechno se začalo, když se jeden mladý muž a jedna mladá žena setkali během letu z L.A. do New Yorku a zamilovali se do sebe. Tenhle film jsem si ovšem nějak moc nezamiloval já, a jen jsem sledoval, jak jsou Ashton Kutcher a Amanda Peet solidně nepřesvědčiví, a scénář, až na několik momentů, v podstatě nenabízí nic, co by stálo za pozornost. Je to nuda. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Byla sobota ráno, já ještě pospával, moje ruka zapnula televizi a přepnula na HBO. Zrovna začínal nějaký film, tichý hlas řekl Něco jako láska a já ucítil romantiku, na kterou jsem zrovna nebyl moc připraven. Pohled na Ashtona Kutchera tomu moc nepomohl, i když řekl jsem si proč to nezkusit. Poté se objevila Amanda Peet. Možná to není herečka známá, ale moc hezká(ty očka :)). Tak jsem se rozhodl vstanu a budu se dívat, posunul jsem se o kousek víš, abych hezky viděl a díval se. Netradiční pojetí romantického příběhu, v kterém se skáče po docela slušných časových intervalech (půl, 2 a 3 roky) byl tak příjemný a osvěžující, že se mi přestalo chtít spát. Začal jsem chápat obě dvě postavy a jejich láska se mi začala dostávat příjemně pod kůži. Film ukázal, že ne všechno v životě se děje, jak by jsme chtěli, a že opravdová láska přetrvá roky. Amanda a Ashton mě hereckými výkony velmi potěšili a doufám, že se jednou oba sejdou znovu, aby mě mohli potěšit trochou příjemné romantiky. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Trochu mě zamrzela "ta modrá barva" filmu tady. Z tý extrémný hroudy romantickejch filmů, kde bylo všechno předvídatelný a nudný... Tohle pro mě byl moc krásnej výčnělek s kusem pravdy a reality. Ale každý má oblíbený "romantický" film zkrátka jinačí. Že by to tak silně záleželo na tom, jaký sám kdo je a jaké má představy o lásce ?? ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)
  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)
  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)

Reklama

Reklama