Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

POMO 

všechny recenze uživatele

Nezáväzná romantická plytčina, ktorá ukazuje vývin mladíckeho vzťahu-nevzťahu v rôznych, rokmi vzdialených životných úsekoch. Ale robí to s takou ľahkosťou a nepremyslenosťou, že sa potenciál námetu načisto vytráca. Slabučký, rutinne a autorom bez životných skúseností zbuchnutý scenár. Herci sú príjemní. Cieľové publikum: 16-22 a ani noha naviac. Tí starší nech siahnu po Before Sunset. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Mlč! Zkazíš to." Další zfilmovaný příběh dvou lidí,  kterým se kříží cesty a nakonec je z toho jasně předvídatelný happy end. Jenže tenhle je něčím mimořádný a silný. Jednak působivým zpracováním a především úžasně obsazenou hereckou dvojicí  Amanda Peet + Ashton Kutcher. Oba k sobě příjemně a bláznivě ladí. Jako kamarádi spolu zažívají pracovní neúspěchy a rozchody. Místy opravdu boží sarkastický humor "Líbat kuřačku je jako olizovat popelník! - A jaký je s ní šukat?" Třešničkou na dortu je stylově jemný hudební soundtrack. 8/10 ()

Reklama

ORIN 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob Určitě, možná nebo Vadí, nevadí, jen v poněkud odlehčenějším tónu. Dost se mi zamlouvala proměna charakterů obou hlavních postav v průběhu let, nicméně dějových zvratů (ten se zasnoubil, ta chystá svatbu, ten je zadaný, pak zas ta) bylo poněkud moc a časové skoky mi přišly trochu nepřehledné. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Do komedie to ma celkem daleko, bouzel :(. Jedinymi svetlymi misty celeho filmu je muzika a Ashtonuv pevecky vyjev skoro na konci filmu...jinak se film placa jak velryba na melcine a nic dobreho pro nej z toho nekouka...skoda, potencial na to mel (a nutno rici, ze tento potencial nezabili herci!! nybrz scenariste) ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Skoro po celou dobu, co jsem na tenhle film koukal, mi letělo hlavou slovo: impotentní. A přesně takový je tenhle film, který se nemůže rozhodnout, co je to vlastně zač. K tomu navíc velmi vlažné herecké výkony, ale když se tak podívám na tu sestavu, nedalo se vlastně ani nic moc čekat. Sečteno podtrženou nuda s malými záblesky něčeho trošku zajímavého. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)
  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)

Reklama

Reklama