Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ak prestaneme nakrúcať horory, prestanú existovať vrahovia?“ Trojka nikdy nebola zlá. Ani v dobe, keď šla do kín a očakávania boli vysoké. S odstupom pár desaťročí je to vlastne veľmi fajn horor. Vždy ale šlo o obrovské sklamanie v zmysle, ako strašne tvorcovia prehajdákali geniálny nápad vnoriť sa do hollywoodskeho zvráteného showbyznisu. Presne z takýchto priemerných a vážne sa berúcich slasherov si prvé dva diely robili  srandu. Nechápte ma zle. Nemám rád humor v hororoch. Takže radšej vážny slasher, ako komediálny. Lenže jednotka s dvojkou síce "žmurkali" na hororového fanúšika, no napriek oceánu riadne drsných vtipov v jadre zostávali mrazivé, seriózne, intenzívne, ponuré a znepokojujúce. Vypovedali o šialenstve v našom svete. Trojka je však proste len priemerný slasher. Nezačína sa úplne najhoršie (ostatne, úvod patrí môjmu miláčikovi z dvojky, Cottonovi Wearymu), no s pribúdajúcimi minútami sa stáva čoraz nudnejším. Nový scenárista (Kevin nemal čas) síce raz za čas vymyslí niečo originálnejšie (naháňačka v makete domu Prescottovcov, Lance Henriksen ako zvrhlý cormanovský producent), ale skôr alebo neskôr to utopí v nezáživných postavách a nudne prepletenom scenári, márne sa ku koncu snažiaceho o šokovanie diváka. Najsmutnejšie je, že už ani vracajúce sa pôvodné preživšie postavy z jednotky a dvojky nemajú čo hrať a predvedú maximálne tak nové účesy a šaty (a spôsob, ako do série vrátiť Randyho Meeksa je ozaj dosť WTF). Smutné zavŕšenie trilógie... po ktorej prišla asi ešte smutnejšia štvorka, snažiaca sa univerzum zmodernizovať a predstaviť novej generácii. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tahle trilogie by si zasloužila epičtější závěr a střílet si z trilogií ve vyvražďovačkovém subžánru, který jede hlavně na delší volné série je mimo, ale to hraní si s filmem ve filmu je správně schizofrenní, líbila se mi zápletka s matkou Sidney a její rozuzlení a samozřejmě potěšil návrat starých známých Deweyho a Gale a mnou zbožňovaná Emily Mortimer ve vedlejší roli! ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Naprosto, ale opravdu důrazně opakuji, naprosto zbytečné pokračování. Fanoušci si ho sice vyžádali, pánové producenti taky, ale co už může být horšího než příběh o natáčení filmu o předchozích dílech. Po skvělé jedničce a velmi slušné dvojce by trojka bobříka kvality jen těžko splnila a ještě by od "táty bobra skauta" dostal pan Craven nakopáno do oblasti řitní. Svůj styl a moderní střih zavedený předchozími díly si sice drží, ale to napětí je tatam. Spíš naivní herecké výkony ve vedlejších rolích jen umocňují rozpačitý dojem. Wes má svůj styl zaměřený na mladší publikum. Avizovaný škoující konec je poměrně předvídatelnou záležitostí. I originalita v zabíjecích scénách se oproti jedničce či dvojce vytratila. Klasické postavy se stali spíš loutkami a samotná Sidney ustoupila dost do pozadí. Zkrátka horor vhodný na "zabití" času. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád staršie filmy amerického režiséra Wesa Cravena. Rešpektujem ho ako významnú horrorovú veličinu. Ale toto sa mu teda vôbec nepodarilo. "Vreskot 3" je nudná, skoro až na dve hodiny natiahnutá, skomolenina teenagerskej vyvražďovačky a sebeparodickej komédie. Blbosť. No a aj vyziabnutá Courtney Cox a jej pomotaný partner David Arquette sa mi už zdali, mierne povedané, opozeraní. O tom dlho očakávanom vyvrcholení filmu sa nejdem radšej ani rozpisovať. Proste blbosť! ** ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ne, tak ani Vřískot 3 nezvýšil kvalitu této horové trilogie, která je lehce průměrná. Tentokrát se nedočkáme ničeho nového. Je to spíš, jakoby se zkloubili dva přechozí díly a vytvořili jeden trapný celek. To poskakování od jednoho ke druhému podezřelému mně opravdu silně nebavilo. Jako by si tvůrci této slataniny řekli: Byl jeden podezřelý. Šup a jdeme se za ním podívat. Udělali jsme chybu, ten vraždy nespáchl. Teď tam dáme nějakou tu vraždu, která bude spravně thrillerová (ne, nebyla ani jedna nijak napínavá a strašidelná). Potom přejdeme k dalšímu podezřelému a tak dále a tak dále, až se nakonec dostaneme k tomu právému vrahovi. Nuda nehorázná!!! Ale docela dobré bylo, že jsem vážně nevěděl, kdo je vrah a s netrpělivostí jsem vyčkával, kdo to zase bude a kdo mně bude šokovat. Courteney Coxová už není tak sexy jako byla v přechozích dílech. Nejspíš ty vlasy. A potěší určitě menší role Lance Henriksena. Jinak kde nic, tu nic! Jediné snad pozitivní bylo prostředí Hollywoodu. Jediné co by zbývá po příšerné trojce je, doufat, že žádné další pokračování nevznikne, protože to bych asi už nerozdýchal. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Z dialogů lze vydedukovat, že děj snímku se odehrává čtyři roky po událostech prvního dílu. Stejný byl i časový odstup mezi uvedením filmů. (Chipsonator)

Reklama

Reklama