Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jo... a já jsem si naivně myslel, že byl Robert Downey v Tropic Thunder vtipnej... ale co předváděl tady ? Už dlouho se mi nestalo, abych u nějakého filmu vyprsk smíchy a znesvětil tak svůj překrásný širokoúhlý monitor :) Val Kilmer nikdy nepatřil mezi mé oblíbence, ale pro roli přihřátého detektiva se opravdu hodí. Tenhle film mi parádně sednul a z poslední doby to byl jednoznačně nejlepší zážitek....95% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Vydařený režijní debut Shanea Blacka (scénáře ke SMRTONOSNÉ ZBRANI, POSLEDNÍMU SKAUTOVI, POSLEDNÍMU AKČNÍMU HRDINOVI a DLOUHÉMU POLIBKU NA DOBROU NOC), jednoho z dvorních scenáristů producentského mogula akčních filmů Joela Silvera. Black vsadil na to, co umí nejlíp - na noirovou story, dobře napsané, sympatické postavy a úderné, hypervtipné dialogy. Výsledkem je jakýsi POSLEDNÍ SKAUT bez akčních scén, tj. konverzační detektivní komedie s mimořádně skvělým tandemem Downey-Kilmer, která ráda komentuje a pohrává si s různými klišé. Black režisér sice, jak se dalo předpokládat, zůstal ve stínu Blacka scenáristy a pouze se spokojil s důstojným převedením svého scénáře do filmové podoby (porovnejte třeba s POKREVNÍMI BRATRY Troye Duffyho), přesto si myslím, že jde o jeden z nejlepších debutů. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Výborná krimi komedie s ještě lepším hereckým obsazením. Robert Downey Jr. ze začátku nevýrazný "blbeček", ale po chvilce se zvedl a byl perfektní jako tvrďák kouzelník. Na filmy s ním se vždy vyplatí dívat, poněvadž jsou velmi kvalitní. Samozřejmě nesmím zapomenout na Val Kilmera, který ho dobře doprovázel s krásnou pomocnicí Michelle Monaghan. Moc pěkně natočená krimi komedie s dobrým dějem i příběhem... 8/10 = 80% ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Scénaristický bůh Shane Black to vzal poprvé do rukou se vším všudy. A nevedl si vůbec zle. Velice obstojný přírustek do upadajícího žánru buddy komedií. Robert Downey Jr. i Val Kilmer jsou super a hláškují ostošest. Absurdní situace jako za starých dobrých časů Riggse a Murtaugha, sexy Michelle "nejsem jenom ta holka z M.I:3" Monaghan pasuje a...a vůbec. Podívejte se na to sami. Tímhle snad nepohrdne nikdo. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Filmaři při natáčení ucucávali naftu a až příliš dodržovali pitný (alko) režim. I s gigantickou dávkou nadsázky je to nesympatický film. Velmi nesympatický. Škoda, ten film by se mi líbil, kdybych si byl cucnout nafty a dodržoval pitný (alko)režim. Prst-ruka z rakve-pes, co sežral prst --> klobouk dolů, Shane Black si musel fetnout pořádně! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

  • Kiss Kiss Bang Bang je poslední film, který Susan Levin produkovala pod svým rodným jménem. Pod dalšími projekty už je vždy uváděna jako Susan Downey. (Endiiska)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama