Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentka FBI Gracie Hart se stala mediální hvězdou poté, co zabránila atentátu během slavnostního vyhlášení Miss USA. To jí komplikuje práci, když málem zmaří akci při přepadení banky, protože ji pozná jedna z přítomných žen. Naštvaný šéf McDonald jí dá na vybranou, buď skončí v kanceláři, nebo se stane novou tváří FBI a bude zastupovat úřad na veřejnosti. Naštvané Gracie se nedaří ani v soukromí, právě se vzpamatovává z rozchodu s Ericem. Nakonec s odporem na svou novou roli kývne. Popere se kvůli tomu s agentkou Sam Fullerovou, která je novou posilou jednotky, a projde opět pro ni ponižujícím procesem zkrášlení. O rok později je už ve své nové "kůži" dokonale zabydlená a vše s přehledem zvládá. Bohužel zůstává novou Gracií i v soukromí, což se odráží na jejím povýšeném chování k fanouškům i Sam, která jí byla přidělena jako ochranka. Vše se změní, když jsou v Las Vegas uneseni její přátelé, moderátor Stan Fields a Miss USA Cheryl Fraiserová. Gracie je sice vyslána do Vegas, aby uklidnila veřejné mínění, ale když ji samolibý šéf místní pobočky Collins odmítne k případu pustit, rozhodne se jednat na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ach ten TUPEJ konec :(!!!Jinak bych bezesrandy považoval dvojku Slečny drsňák za lepší než svého předchůdce,bylo zde více vtipu,mělo to větší spád a bylo to i více reálnější než předchozí neuvěřitelně naivní díl.Bullock jinak hraje i zde stále stejně,jen k ní přibilo víc sympatičtějších postav.Jak už jsem se zmiňoval,konec je neuvěřitelně trapný a přihlouplý a velmi tak snižuje kredit jinak docela snesitelné zábavy. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Hodně zoufalý pokus navázat na zdařilou komedii, jejíž zábavnost spočívala z velké části na originálním nápadu. Bezradný scénárista a zmatený režisér nedokázali vypotit jediný obstojný nápad a vytvořili dvouhodinovou nudu, kterou Sandra Bullock, i když je stále krásná ženská a dělá psí kusy jen aby pobavila, bohužel nemá šanci zachránit. A sledovat nedůstojné vystoupení Shatnera je už doslova utrpení a člověk začíná chápat odkud se berou všechny ty vtipy o jeho hereckých schopnostech. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Miss Congeniality (2000) mě až nečekaně bavila, protože měla i přes jednoduchý a předvídatelný děj vcelku vydařené humory, a i když nebyla zrovna úžasným snímkem, nenudila mě a uměla mě rozesmát. Toto pokračování vzniklo evidentně v reakci na úspěch předchozího filmu, a jak se dalo předpokládat, všechno to dobré, co mě bavilo, bylo spláchnuto do h...toalety. Jasným ukazatelem toho, jak na tom bude druhý díl s kvalitou, byl odliv v hereckém obsazení. Pokud jde o příběh, ten se po akčním úvodu zvrhl do kupení různých klišé, a jestli se o původním snímku dalo mluvit jako o komedii pro ženy, u níž se pobaví i muži, tentokrát to už pro mě bylo bez onoho dodatku. Občas jsem se sice usmál, ale po většinu času jsem se trochu nudil, příběh měl velmi chabou až žádnou logiku a už na mě prostě nefungoval. Ne, ne, tato záležitost nesahala vtipné jedničce ani po kotníky (ať už imaginární nebo Sandry Bullock). / Poučení: Co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas. ()

luke774 

všechny recenze uživatele

Gracie Hart je "back", i když jí nikdo nevolal a odneseme to samozřejmě my, poctiví diváci. Sandra Bullock v posledních letech ne a ne nakopnout bývalou formu a tak se producenti rozhodli, že jí trochu vypomohou nějakým sequelem. A Slečna drsňák byla bohužel první na ráně. Takže se s agentkou FBI, předelanou na Missku, která touží po světovém míru, setkáváme znovu, jen pár týdnů po soutěži. Vzhledem ke své slávě je nepoužitelná pro práci v terénu a tak se stává novou tváří FBI na tiskovkách a v médiích. Jinými slovy: Je z ní opět Misska, tentokrát ovšem bez pohledného přítele (Benjamin Bratt raději utekl), zato s naštvanou černoškou po boku a plytkým televizním režisérem za kamerou. Co nepokazí tenhle hvězdný tým a William Shatner v pozadí (styď se Kirku!), o to se postará scénář Marca Lawrence, který je dutý od hlavy k patě (ne Lawrence, ten scénář... i když ;) a připomíná spíš špatně zrecyklovaný hajzlpapír, než malou hollywoodskou komedii. Sandra je až příliš nevýrazná, dobrých vtipů je málo, těch špatných příliš a odevšad útočí pestrobarevné oblečení. Něžnější pohlaví to možná vidí jinak, ale já jsem trpěl. Relativně vysoké hodnocení jen za občasné záchvěvy á la Sandra Bullock v domově důchodců. Docela jí to tam slušelo, možná by tam měla přesídlit (ano, nejsem velký fanoušek jejích půvabů a už vůbec ne jejího "herectví" :). ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Podtitul by měl znít: "ještě vtipnější" protože je to daleko větší řachanda než první díl. Zlí jazykové by ovšem mohli tvrdit, že to fakt nedá moc velkou práci překonat první díl....co mě však na filmu trochu vadí, je ta příšerná umělost a americkost, která z toho přímo čiší. A taky fakt, že je to tak strašně mainstreamové, aby to hlavně nikoho neurazilo a bylo to i pro děti....prostě trocha toho překvapení by filmu hrozně prospěla, takhle si to jede v předně vyjetých kolejích,které očekáváte. P.S. někteří uživatelé jméno režiséra překřtili na " John Paskvil", to si nezaslouží! ()

Galerie (73)

Zajímavosti (12)

  • Scény natáčené mimo Ostrov pokladů na bulváru Las Vegas Strip komplikovaly silné písečné bouře. (Tereza666)

Reklama

Reklama