Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbenou firmu Mystery Inc. reprezentovali samolibý Fred Jones a kráska Daphne Blake, byli její tváří před veřejností. Skutečná práce však ležela na inteligentní brýlaté Velmě Dinkleyové a zručném Norvillu Rogersovi, přezdívaném Shaggy, který se staral o fyzickou práci společně s věčně hladovým mluvícím psem jménem Scooby. Před dvěma roky se ale pohádali, dokonce se od té doby ani neviděli. O nové nečekané setkání se postará Emile Mondavarious, majitel Strašidelného ostrova, oblíbeného výletního místa plného různých atrakcí. Ten všechny členy bývalé Mystery Inc. pozve na svůj ostrov. Děje se na něm totiž něco velmi podivného a chce, aby tomu přišli na kloub. Studenti, kteří se sem přijíždějí pobavit, se totiž záhadně mění v bezduché loutky obdařené prázdnou hlavou a velkou silou. Bývalí kamarádi se nedokážou dohodnout a rozhodnou se po tajemství záhady pátrat každý na vlastní pěst. Všichni členové týmu se však nechají vlákat do strašidelného zámku. Zatímco Fred s Velmou objeví místnost s videoprogramem, který slouží k vymývání mozků studentů, Daphne najde svatyni, ze které sebere podivný skládací jehlan s nápisy. Velma se v baru seznámí se sympatickým studentem, zatímco Shaggy se tu setká s Mary Jane, do které se zamiloval už cestou na ostrov. Zábava je přerušena monstry, která přepadnou bar. Shaggy a jeho čtyřnohý kamarád se ocitnou v podzemní jeskyni, kde se jim podaří zachránit všechny tři kamarády. Konečně se dají znovu dohromady a společně odhalí tajemství ostrova i skutečný důvod, proč na něj byli pozváni. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (202)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že se aspoň trochu pobavím. Aspoň trochu. Ale ono nic, bylo to nudné, divné, místy až docela trapné. Spíše mi to připadalo jako parodie. Seriál jsem taky nikdy nesledovala, ale jako malá jsem pár dílů zhlédla a i když to bylo docela pitomé, film je ještě horší. Děj, herci - neherci, kteří jsou svým předlohám sice podobní, ale to je tak asi vše. Hrát teda moc neumí, ale ono co byste v takové slátanině taky chtěli předvést? Připadalo mi to místy až umělé. Znova se dobrovolně nepodívám, ale dvojku si asi ujít nenechám, abych si zase něco mohla rozcupovat. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Naozaj sa mi zdalo, že film asi zabudol, že už nie je kreslená rozprávka a snažil sa zaujať otrepanými komickými slovami a scénkami. Samozrejme do toho nejaká protoplazma, všehoschopní riešitelia záhad, ktorí nahrádzajú prácu vojenských a spravodajských služieb. Vždy všetko prežijú a aj keď im ide o život, všetko sa nakoniec premení na srandu, záchrana sveta a iné veci, ktoré mi tu neprišli zábavné ma v tomto filme otravovali, nesmial som sa a myslím si, že vznikol jeden dosť zbytočný film. Výstrihy však herečky mali pekné, ale za to sa hviezdičky väčšinou nedávajú. ()

Reklama

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Scooby-dooby-doo čo ti to urobili, ako decko som doslova hltal každý jeden diel animovaného seriálu, ale toto nestojí za reč. Na každých 15 minút pripadá jedno mierne pousmiatie a na každých 60 minút filmu pripadá jedno úprimné zasmiatie sa. Dokopy som sa pousmial 5x a raz úprimne od srdca zarehotal. Rowan Atkinson by sa mal držať Mr. Beana a netrápiť sa celovečernými filmami. 4 z 10 ()

Izmo123 

všechny recenze uživatele

Já mám rád seriál Scooby-Doo ale co se mi nelíbí je když uděláte o tom film který není takový jak bych si představoval, největší problém tohohle filmu je ta hloupá komedie která je tady v některých momentech povedená ale v některých je zase naprosto otravná což se tady opakovalo častěji, další co mi taky vadí jsou postavy které jsou velice ploché, jedině kde mají hloubku tak to je na začátku a na konci filmu, CGI se mi líbilo ze začátku ale když se ukázaly ty příšery tak už to nebylo tak dobrý jak předtím ale i tak se nejedná o to nejhorší CGI, hodnotím Postavy 3/10 Příběh 3/10 Komedie 3/10 CGI 6/10 Celkově hodnotím⭐⭐ 3/10 ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Fanúšik predlohy si príde na svoje - casting sa maximálne trafil (drevený Fred, uletený Shaggy, kráska Daphne...), poctivo sú tu prenesená trademarky/klišé zo seriálu (pohyblivé oči na obraze, sekundové prezliekanie Scoobyho do kostýmov, Scoobova pantomíma, chili-papríčky ...) - no má to aj svoje chyby. Dve veľké. Po prvé občas robí príliš veľké kompromisy s detským divákom (prdiaco-grgacia scéna), no a podobný problém je, že sa film odohráva v súčasnosti - pomohla by mu štylizácia do šesťdesiatych rokov. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (24)

  • Sarah Michelle Gellar nenávidela na sebe ružové go-go topánky, ktoré musela nosiť jej postava Daphne. Prezúvala si ich za pohodlnejšie tenisky, kedykoľvek to bolo možné. (misterz)

Související novinky

Superman versus zombíci

Superman versus zombíci

16.10.2007

Pokračování Singerova Superman se vrací se odkládá na neurčito. Bylo to víceméně zřejmé už ve chvíli, kdy Bryan odešel do Německa natáčet válečný thriller Valkyrie a Warneři se naplno vrhli do… (více)

Reklama

Reklama