Reklama

Reklama

V tom domě straší!

  • USA Monster House (více)
Trailer

Některé domy jsou strašidelné. V některých nejen straší, ale jsou také pořádně hladové. Jeden takový má přímo přes ulici chlapec Walter. Když se tam vydá pro míč, tak se majitel domu Nebbercracker rozčílí a pak se zhroutí, takže ho sanitka odveze do nemocnice a dům zůstane prázdný. To je jedinečná příležitost vydat se na průzkum. Je jim jasné, že to nebude legrace, když vidí, jak dům pohltí rockera Kostru. I je nakonec děsivý živý dům spolkne a Walter s Buřtem a Jenny se rozhodnou s ním bojovat. Počkají, až usne, a najdou tu nejen fotky sousedovy obří manželky Constance, o níž se povídá, že ji muž zabil a snědl, ale také sklep plný rozbitých hraček a kostru pohřbenou v betonu. Nedlouho poté se vrátí pan Nebbercracker a svěří se dětem se svým děsivým tajemstvím. Pak se rozhodne s jejich pomocí vyhodit dům do vzduchu. Ten se však nehodlá vzdát bez boje, a tak se v ulici brzy rozpoutá ta nejpodivnější bitva, jakou kdy svět zažil. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (321)

imf 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavné, nepříliš dětské, občas dokonce i trochu temné. CGI dává téhle teenagerské honičce křídla a dovoluje hrdinům nevídané věci. Mistrně zvládnutá gradace a úžasné finále zachraňují slabé dialogy a mírně kýčovitou vizuální stránku. Pokud jste ještě příliš nevyrostli, je to film, který vám udělá radost a zahřeje u srdce. Nezapomeňte... každý je tak stár, na kolik se cítí. (70%) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Docela milé překvapení, které nedokázalo bohužel naprosto využít svého potenciálu a menší okružní jízdou se vrátilo do průměru, který je tolik obvyklí pro animované filmy posledních let. Animace je vlastně stále stejná jen s menšími změnami formy, ale příběhy jsou stále více bez nápadu a bez hlubší myšlenky, což mohl v tomto případě Monster house zvrátit, ale skončil na půli cesty k cíli. Ale jednou za čas je příjemné vidět animovaný film, v kterém každou postavičku nemluví nějaká superhvězda a proto je celý film vlastně pouze a jen o této postavičce. ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že hned na začátku mě okouzlilo pro Made in USA netypické rozloučení rodičů se svým milovaným dítětem: …… „ Prosím, jen mu řekni, že ho máš rád. - On to ví. - Řekni mu, že ho máš rád. - On to ví! - Prostě mu to řekni! - Přijedeme pozdě. - Milujeme tě! Včetně táty!“ A v podobně humorném duchu se odehrává celý horůrek, který příjemně zapomíná, že na ulici se nesmí pít, a že dětem sirky do ruky rozhodně nepatří. Ale zato nezapomene do policejního auta posadit dvojici správně „ barevných“ policistů. Velmi slušná 3,5* zábava pro (snad) celou rodinu, tak už jen …. mám vás ráda. P.S. Nebojte. To se tak po americku říká, takže si to neberte moc osobně : )). ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Úplně nerozumím tomu proč dostal scénář tohoto filmu od producentů zelenou. Počítačová technologie vybízí k tomu vytvářet fantastické světy, nebo rozanimovat nejrůznější postavy. Zde se ale nic takového nekoná. Vše se odehrává v okolí jednoho domu, který sám je jediným zajímavějším úkazem celého filmu. A přeci jen, jaký potenciál k napětí či zábavě v sobě má živý dům? Zkrátka film je tak průměrný, jako je průměrný už jeho námět a scénář. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Pri tomto animáku som troška v rozpakoch.Ako komédia u mna to nemalo úspech,lebo asi raz som sa zasmial a to je dosť málo.Keby to bolo filmové a vedel by som si to predstaviť,tak by z toho mohol byt aj dobrý horor a takto to zostalo v priemerných vodách animovaných filmov.Po vizuálnej stránke tiež len priemer.A myslím si že je to hlavne točené pre dospelých ale ani ich to nemusí vždy chytiť a mna to ani nechytilo. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (12)

  • Zároveň s filmem se do amerických kin dostal další snímek s Jasonem Lee. V Clerks 2 (r. Kevin Smith) už herce bylo na plátně vidět. (imro)
  • Režisér chtěl, aby dům na plátně působil jako živoucí bytost s vlastní osobností. Propátral tedy předměstí Los Angeles, kde nasbíral fotky patřičně tajemných staveb. Na základě fotografií a kreseb pak animátoři stvořili dům s okny místo očí a kobercem místo jazyka. Výsledek měl 40 000 animačních prvků a animátoři na něm pracovali devět měsíců. (Cherish)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama