Reklama

Reklama

V tom domě straší!

  • USA Monster House (více)
Trailer

Některé domy jsou strašidelné. V některých nejen straší, ale jsou také pořádně hladové. Jeden takový má přímo přes ulici chlapec Walter. Když se tam vydá pro míč, tak se majitel domu Nebbercracker rozčílí a pak se zhroutí, takže ho sanitka odveze do nemocnice a dům zůstane prázdný. To je jedinečná příležitost vydat se na průzkum. Je jim jasné, že to nebude legrace, když vidí, jak dům pohltí rockera Kostru. I je nakonec děsivý živý dům spolkne a Walter s Buřtem a Jenny se rozhodnou s ním bojovat. Počkají, až usne, a najdou tu nejen fotky sousedovy obří manželky Constance, o níž se povídá, že ji muž zabil a snědl, ale také sklep plný rozbitých hraček a kostru pohřbenou v betonu. Nedlouho poté se vrátí pan Nebbercracker a svěří se dětem se svým děsivým tajemstvím. Pak se rozhodne s jejich pomocí vyhodit dům do vzduchu. Ten se však nehodlá vzdát bez boje, a tak se v ulici brzy rozpoutá ta nejpodivnější bitva, jakou kdy svět zažil. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (321)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Horor pro děti je divná disciplína. I tady to vypadá, že tvůrci tápou, zda chtějí děti strašit nebo bavit. Navíc mi ten příběh připadal slabý i na tuhle hodinku a půl dlouhou strašidelnou historku. Určitě jsem z produkční dílny pánů Spielberga a Zemeckise čekal víc. Buď měli přidat na zábavě nebo na hrůzostrašnosti, tohle je jen plichta (50%). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když se v televizi objevila Karcoolka, tak jsem si říkal, jak se v Americe roztrhl pytel s digitálně animovanými filmy, které tu animaci nemají bůhví jak zázračnou, ale zase hýří, na pohádkové poměry, dost neotřelým a místy až dospělým humorem. To jsem ještě nevěděl, jak bude Karcoolka úspěšnou pohádkou. A to i přesto, že animaci opravdu nemá bůhví jak zázračnou. No a tento film se na té vlně také povezl a stejně jako Karcoolka přijel s místy až sprostým humorem, který není dětsky laskavý, jako třeba animáče od Pixarovek. O kvalitě animace ani nemluvě. Nicméně zase dokáže pobavit a má v sobě určité neotřelé kouzlo. Takovej punker v koši animovaných pohádek. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Už jenom kouzelná blonďatá holčička bez několika předních zubů, pelášící si to nesměle na tříkolce ulicí, posetou barevným podzimním listím, dává naději, že počin z producentské dílny pánů Spielberg-Zemeckis bude stát za to.. Výsledek je ale přinejmenším rozpačitý!! Tři dětičky (kupodivu podobné triu z Harryho Pottera – bystrý kluk, nemotora, studentka s vyznamenáním) se rozhodnou zjistit, jak je to se záhadným domem, který po „úmrtí“ svého (vpravdě) úžasně podivínského majitele tak trochu papá lidi a zvířata!! Trojrozměrná digitalizace je věru povedená, originální znění (Maggie Gyllenhall, Steve Buscemi, Jason Lee ad.) znamenité, ale film působí rozpolceně, každá polovina je jako od jiného autora – osobně mi (i když je méně nápaditější) kupodivu lépe sedla první polovina. Nezávadná, krátká (i když mohla být ještě kratší) jednohubka s trochou toho Halloweenu!! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Překvápko jak sviňa a pro mě určitě nejvíce nedoceněný animák vůbec. Je to logické, animáky jsou určeny pro děti a horory zase nejsou určeny pro děti, no a když spojíte hororový příběh a animaci do jednoho celku a nabídnete ho všem, pravděpodobně ho ocení jen fandové hororu. Já jsem takový fanda a tenhle animák mě zaujmul jak humorem, tak i celkem inteligentním hororovým příběhem. 90% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Pri tomto animáku som troška v rozpakoch.Ako komédia u mna to nemalo úspech,lebo asi raz som sa zasmial a to je dosť málo.Keby to bolo filmové a vedel by som si to predstaviť,tak by z toho mohol byt aj dobrý horor a takto to zostalo v priemerných vodách animovaných filmov.Po vizuálnej stránke tiež len priemer.A myslím si že je to hlavne točené pre dospelých ale ani ich to nemusí vždy chytiť a mna to ani nechytilo. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (12)

  • Závěrečnými titulkami snímek nekončí, jejich součástí je ještě několik scén. (LEGACY)
  • Po Polárním Expresu (r. Robert Zemeckis, 2004) je V tom domě straší jen druhým snímkem natočeným se živými herci, jejichž projev byl v počítačích převeden do digitální podoby. Zemeckis produkoval oba filmy. (imro)
  • Celovečerní debut animátora Gila Kenana stál studio Sony 75 milionů a za první víkend (21. – 32. 7. 2006) promítání si vystrašil 22,2 mil. dolarů. Stačilo to na druhou příčku, ale snímek se držel během následujích týdnů dostatečně dobře na to, aby celkový výdělek překočil 75 milonů. (imro)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama