Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (334)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Ehm. Prozatím jsem neviděl ani jeden jedinný díl seriálu, takže si určitě budete říkat, že jsem se musel úplně pomátnout, když jsem se rozhodl s klidem ignorovat čtyři nebo pět let seriálu. Káždopádně to mám v plánu dohonit. Jednou. No a teď asi k samotnému filmu. Skákání časem patří k mým nejoblíbenějším disciplínám v sci-fi a tak musím říct, že jsem byl se zápletkou velice spokojen a až na pár drobnůstek nemám výhrady. Jo a Bender rulezz. Benderova ikonická filmová scéna č. 1: Bender si nasadí sluneční brýle a nabije futuristickou brokovnici. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem z toho moc nadšený nebyl, spíš zklamaný, že Futurama nenaplnila moje velká očekávání. Ale když jsem se na to podíval podruhé, moje hodnocení stouplo. Přece jenom sem si všiml více fórků a narážek plus docela dojemné linie kolem Larse. Pokud jste byli poprvé naštvaní, třeba se vám to bude podruhů líbit také více. - "You, read the code or I'll shoot this guy! - "Who the hell is he?" - "I'm Scruffy... the janitor." "Hang on, Scruffy!" nebo - "I can wire anything directly into anything! I am the Professor!" ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Futuramu (serial) povazuji za pravdepodobne nejlepsi animovany TV pocin, takze jsem od Bendera mel nemale ocekavani, ktere ovsem zustalo z casti nenaplneno. Filmovy format Futurame sedne, scenar je skvely a co se propracovani detailu tyce odvedli tvurci skvelou praci. Nicmene tomu celemu chybi pro Futuramu naprosto klicovy element a sice vtipnost. Byl kladen prilis velky duraz na vsechno ostatni, ale na to hlavni se jaksi pozapomelo. Je to lepsi nez Simpsonovi ve filmu, nicmene to nedosahuje typickeho Futurama standardu. 6/10 ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Pri toľkom cestovaní v čase predsa len vznikli nejaké tie logické chybičky, oproti 22 minútovým častiam film nemal taký švih, takisto tu bolo pomenej gagov. Ale na druhej strane som sa dobre zabavil, našiel som milión odkazov k rôznym seriálovým častiam a bol som hrozne rád, že sa táto stará parta (ktorej charaktery sa nijako neprekrútili a sú rovnako sympatické a zábavné ako predtým) vrátila späť. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Futurama už mi dlouho chyběla. A když jsem uslyšel o tomhle počinu, nemohl jsem se dočkat. Autoři se strefují do mnoha aktuálních - více či méně důležitých - problémů, parafrázují stokrát parafrázované - přesto vtipné - momenty z jiných filmů a servírují cestování v čase tak rychle, že z toho jde hlava kolem..zkrátka Futurama jak má být. ;) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • V tomto filmu Nibbler potřetí promluví. (CrypzzXD)
  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)

Reklama

Reklama