Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Přeci jen je to o krapítek horší... Humor je trošku víc infantilní a hlavně mě tu štve takový to klasický převracení charakterů... Naďa sice nevypadala v jedničce nijak geniálně, ale tady z ní na konci udělali úplnou kravku... To mi dost vadí na amerických komediích celkově... Aby bylo vidět, že hrdina udělal dobře když šel za hlasem srdce, tak v posledních pár minutách dělají z postav jako je Naďa buď blbce anebo hajzly... Takže to o pár procent snížíme... ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by tento film fungoval, ak ste nevideli prvý. Príliš sa spolieha na postavy a príbeh z prvého stretnutia, ktoré sa odohralo o rok skôr. Je to skvelé pokračovanie, ktoré jednoducho nadväzuje na to, kde posledný film skončil, zachováva si všetky postavy z prvého filmu a stavia ich do rovnako trápnych a veselých situácií. 8/10 ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokračování,které neskutečně okatě chtělo nahrabat z úspěchu prvního dílu a podařilo se mu to tak napůl.První Prcičky byli úspěšné právě proto,že nikdo neočekával tu smršť vulgárností,tady mi přišlo,že se jen všechno opakuje a jak je zvykem v pokračování i vynásobňuje a opět se i zde potvrzuje příslový,čeho je moc,toho je příliš.Naštěstí zde zůstali všichni sympatičtí představitelé z prvního dílu a i pár nových originálních nechutných vtípků přibylo,takže v žánru teenkomedie si to svůj slabší nadprůměr stále drží,ale jinak jde jen o slabší pokračování úspěšného a povedeného prvního dílu.A zdravím Stiflera :-)! ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Někteří mohou vyprávět o úpadku kvality, ale já si stále myslím, že druhé Prcičky jsou stále "důstojný" sequel, na životy hlavních hrdinů je navázáno velice přirozeně, Stifler dostává trošičku víc prostoru, z Jimova otce se stává pravidelný svěděk synova nejtrapnějších momentů (což je hilarious), atmosféra je bláznivější, vtípky šílenější... Celkově fajn, odlehčující, pubertální komedie, která se však narozdíl od jedničky vzdala i těch svých menších kořínků v realitě. 7/10 ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Kdyby, na začátku filmu nebylo napsaná dvojka, tak by skoro nebylo poznat, že sledujete druhý díl.Postavy se snaží vyvíjet, ale bohužel k tomu nemají dostatek rozumných dialogů.Jinak jako v prvním díle je tady spousta hlášek,gagů a krásný mladých holek.Stifler opět válí,Jimův táta je pohodář nadevšechno a kluci jsou sympatický i podruhý.Pěkné pokračování, které neurazí. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

  • Kapela 3 Doors Down nahrála speciálně pro soundtrack k filmu alternativní verzi skladby "Be Like That". První dvě věty v textu jsou rozdílné od verze na jejich albu "The Better Life". Skladba se liší i délkou. Zatímco verze "American Pie Edit" je dlouhá 3:57, délka skladby na albu je 4:25. (Stocki)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama