Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Kick077 

všechny recenze uživatele

Taková běžná ptákovina, která se snaží dokázat, že i ti, od kterých by nikdo nic moc nečekal dokážou něco velkýho. Sice hustota povedenejch vtipů nedosahuje moc vysokýho čísla, ale nadruhou stranu ani těch supernudnejch chvilek moc nebylo. Celý to docela rychle uběhlo no a po skončení akorát dát nějakou tu hvězdičku na čsfd a plynule přejít v jinou činnost. Na odreagování dobrý. ()

Grondal 

všechny recenze uživatele

Toto je presne štýl komédii ktoré nemám rád. Je až s podivom, že do tejto škatuľky filmov, čo sa vyznačujú humorom z rozmedzia primitívny až fekálny patrí snáď väčšina filmov z filmografie Roba Schneidera. Áno, už podľa tohto som mohol vedieť do čoho idem ale napriek tomu ma to neodradilo - čo už keď mám takú slabosť na pridávanie si takýchto volovín do zbierky. Ale aby som len nenadával, treba uznať že zopár krát som sa aj zasmial, a tento film u mňa nevyvolával záchvaty trápnosti ako iné podobne "humorné" diela. Objektívne by som sa mohol prikloniť aj k 2*, ale to ako je tu prezentované, že to byť "geek" je jedna z vlastností retardov ma fakt vytočilo, a tak nemôžem hodnotiť inak ako hodnotím. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Další podprůměrná komedie z produkce Adama Sandlera, která vás pobaví svými třemi skvěle napsanými vtipy, ale zbytek je jen trapná snaha o legraci. Občas mi to přišlo jako opravdová blbost plná trapných a nezábavných vtipů. Na druhou stranu bylo hezké vidět Roba Schneidera v trochu vážnější roli než jak ho známe. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Nemohu říct, že mě to vůbec nebavilo a že jsem se ani jednou nezasmál, ale chyběly mi tam nejspíš všechny základy, které od jakéhokilv filmu požaduji. Až na pár scének to byla nepředstavitelná nuda a stereotyp. Divil bych se, kdyby mi Benchwarmers jakýmkoliv způsobem uvízli v pamět na delší dobu než týden. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Patrí to do typu zbytočných amerických komédií, ktoré chcú svojou občasnou zábavou a trápnosťou pobaviť čo najviac ľudí. Nevravím, že som sa pár krát nezasmial, ale je to fakt dosť stupidné. Dejovo strašné, komediálne priemerné, herecky pod úroveň. Nepotešil ma ani Rob Schneider, ktorého mám ako komika veľmi rád. Tu ma jednoducho o ničom nepresvedčil, vie natočiť aj lepšie komédie. Je to len taká malá americká bezúčelná kravina. Pri zažmúrení obidvoch očí môžu byť aj 3*. 50% ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Stadion postavený pro závěrečnou hru obsahuje architektonické detaily vypůjčené z některých hlavních ligových stadionů: Yankee, Wrigley Field, Fenway Park a Chase Field. (HappySmile)

Reklama

Reklama