Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vraždící internet! Vcelku svižný příspěvek do tématiky zabijáckých médií a komunikačních přístrojů. Telefony, videokazety nebo rovnou celá síť, co už si zahrála v řadě filmů. Škoda, že temné bytosti jsou jen takové poblikávající stíny. O sebevraždách se hlavně mluví, příliš nápadité také nejsou, byť rozpad na atomy tak běžný není. Bellová povětšinou sympatická, zbytek už tolik ne. Nejlepší scéna, co mohla být delší, se odehraje v prádelně. Původní film jsem už zapomněl více, než tenhle remake, vracet se ale k němu nehodlám. Na jedno podívání OK. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Puls mě příjemně překvapil, sice jsem původně myslel, že se bude jednat o zfilmovanou knihu S.Kinga a ne o remake japonského snímku Kairo. Herci jsou dobří a sympatičtí do hororu podobného kalibru dobře obsazeni, zvlášť „veronica mars“ aka K.Bell. Na druhou stranu Ian Somerhalder mohl dostat o dost více prostoru hned ze začátku. Největší chyba je samotný scénář, který má v sobě pár klišé a nedostatků. Z hlediska kamery, triku a vizuální stránky je snímek takřka bez chyby a bavil mě po celou délku. 8/10* ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +Kristen Bell, slušná mysteriózní atmosféra -má to hodně logických lapsů, celá ta historka není moc důvěryhodná/// A já myslel, že to je vyvražďovačka a ona je to přitom duchařina. Nebo by se možná slušelo říct postapokaliptická duchařina (snad nespoileruji). Atmosféra je konečně hustá. Občas jsem i napětím nedýchal a konečně nějaký film naplno využívá škatulku duchařina. Rozhodně nenudí, což se mi u tohoto žánru stává výjimečně. Horší je to s obrazovou stránkou. Chápu, že studené barvy více nahánějí hrůzu, ale člověk toho díky té černomodré kombinaci stejně moc neuvidí a hlavně celé je to hodně přitažené za vlasy a občas jsem opravdu kroutil hlavou. Ale co, zábava to byla a účast Kristen mě potěšila./// Celkem 66%/// ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Vlna sebevražd mladistvých zaplavila celé město, a Mattie a její přátelé se musí vyrovnat se smrtí jednoho z nich. Jakmile ale začnou od mrtvého dostávat zprávy ze záhrobí, je jasné, že se děje něco nepřirozeného. Bezdrátové a mobilní sítě mohou být jednou z cest, kterou se duchové dostávají na náš svět a pomocí těchto technologií začínají ničit lidstvo. Jedinou záchranou je být offline... Když se tak koukám kolem sebe, jaká všechna zařízení pomocí bezdrátových sítí komunikují, tak je mi jasné, že být něco takového jako ve filmu, tak si koledujeme o pěknej průser. Ale k filmu - i přes všeobecnou velmi podprůměrnou kvalitu hororů počítajících se vzpourou moderních technologií (např. Řetězová zpráva nebo třeba FearDotCom) si nenechám říct, a na každý nový přírůstek do této rodiny se docela těším. A stejně jsem se těšil i na Puls, a bohužel dopadl stejně bídně jako ostatní podobné filmy - i když přiznávám, že je o maličký chloupek lepší než např. oba výše zmíněné... ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Zas tak zlé, jak se zpočátku zdálo, to nebylo teda. V prvních minutách proběhla veškerá klišé, která v amerických hororech nesmí chybět - CGI efektama narvané potvory, vysávající život pomocí otevřené tlamy a zvuku vrzajícího plechu, lekavky na základě "nečekaného hluku" a to ještě nehledím na vysokoškolské prostředí (USA jak vyšitý :-D). Soundtrack dost kolísal, ale mnohdy, obzvláště v akčnějších a napínavějších scénách, výrazně podporoval gradaci, o kterou se film snažil. O tom, že to byl remake na japonský film už napovídala hromada věcí, nejvíce do očí bijící byla snaha, co nejvíce to držet ve studených barvách a celková vizáž těch "potvor" (jak je pro většinu japonských duchařin typické). Bohužel jsem neviděl originální "Kairo", u něj očekávám, že to bude mít teda větší koule. Pár scén se povedlo, ale všeobecně tento film spadá spíš do hlubin zapomnění (prádelna, obrazy v monitorech působily taky docela lahodně, ... (5 minut po skončení filmu a další stěžejní scény už si nevybavuju, to asi potvrzuje řazení do šuplíku zapomnění)). ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama