Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest žen spojuje hrozné tajemství z doby, kdy byly chovankami internátní školy, ve které pevnou rukou vládla jeptiška Ursula. Když Ursula zjistila, že jedna z nich, patnáctiletá Mary, čeká dítě s místním knězem, rozhodla se ji očistit od hříchu. Maryiny kamarádky byly svědky jeptiščiny krutosti a kamarádce pomohly. Od té doby už jeptišku nikdo neviděl a škola byla zavřena... O mnoho let později je Mary brutálně zavražděna. A nejen ona. I další bývalé chovanky školy za záhadných okolností umírají. Ostatní jsou nuceny se opět spojit a společně s Eve, dcerou Mary, a jejími přáteli nalézt příčinu vražd. Vše nasvědčuje tomu, že Ursula se vrátila, aby se pomstila těm, které jí ublížily... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Včera pozreté :) .  Film, ktorý som videl pred rokmi v TV. Film je celkom za mňa slušný horor, ktorý nenadchne ale ani neurazí. Mňa tento film, keď som ho videl prvý krát nadchol. Po včerajšom pozretí bol za mňa stále dobrý. Ozvučenie je dobré. Herecké výkony sú nadpriemerne. Dĺžka filmu 98min za mňa je vcelku krátka stopáž vedel by som si predstaviť aj 120min. Niektoré veci sú dané a sú aj dotiahnuté tak, že to človek pochopí ale mohlo by to byť viac rozpytvané... Celkové hodnotenie za mňa je: 60% ()

Argondia odpad!

všechny recenze uživatele

Další takzvaný mysteriózní horor, který je spíše nepovedenou parodií. Uhozený příběh, špatní herci, záplava klišé, nejapných hlášek a triků, které mi byly k smíchu (jeptiščin škleb a rádoby děsivá scéna v letadle). Utrpení od začátku do konce. Rozuzlení příběhu byla ubohost sama. Propadák jak má být. ()

Reklama

Rockwood 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film. Ovšem, byl jsem hodně zklamán. Hodně to ošidili, ale zase si říkám, že to má fakt dobrý příběh. Nebo spíš ten příběh má dobré základy. Jenomže tenhle film je docela mizerná práce. Špatně odvedený. Na to že já se bojím u kdejaké kraviny, tak tady sem se fakt moc nebál. No, tak dobře bál... ale jen u jedné scény, což je fakt dost mizerné na horor. Myslím si, že kdyby ten příběh celý překopali... nebo spíš nechali základy a pořádně to promysleli a rozvinuly a změnila se režie tak by mohl vzniknout fakt dobrý film. Tři hvězdičky a to jen díky příběhu, který mě zaujal. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Horrorový žáner dlhodobo trpí brutálnou absenciou originálnych príbehov. Zabaliť recyklát do relatívne vkusného balenia je síce menej barbarské, ako ho zabaliť do použitého zdrapu toaletného papiera, ale časy, keď bol hladný horrorový fanúšik vďačný aj za ten "pekný obal" sú už dávno preč. A mimochodom, mníška, vynárajúca sa z vane s chrupom po záručnej lehote vo vás vyvolá asi toľko strachu, ako deduško Večerníček navlečený v rubáši Belu Lugosiho. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ze začátku dost nudný snímek,postupně však Jeptiška nabírá na obrátkách a zhruba ve 3/4 filmu má docela dobrou atmosféru a grády.Samotná pointa je pak ale neskutečně zpackaná.Spíš než o krvavý slasher se jedná o duchařinu,ovšem efekty jsou hodně odfláknuté.Celkové pár lekačak,velmi pohledná ústřední představitelka,sem tam napínavá atmosféra,já to vidím na průměr se vším všudy :) ! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Luis de la Madrid soutěžil o Barcelonskou cenu v kategorii nejlepší režie. (Terva)

Reklama

Reklama