Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Lima 

všechny recenze uživatele

Ozvěna 80.let? Ale kdeže, po tomhle kousku za půl roku ani pes neštěkne. Vezměme třeba takové COMMANDO, které se pro srovnání nabízí. To svým způsobem zraje jako víno a s přibývajícími léty od doby vzniku nabývá až jakéhosi kultovního statutu, za což vděčí zejména Arnoldovi, který měl nepopiratelné charisma (ať se to někomu líbí či ne), sypal ze sebe jednu podařenou hlášku za sebou a jeho (ne)herectví bylo svým způsobem roztomilé. John Cena nic z toho nemá. Je to jenom taková tupá hora masa a jeho napsaná postava postrádá jakkýkoliv nadhled. A pokud film mimo nesympatického hlavního představitele může nabídnout už jenom přemrštěnou akci ála KURÝR 2, tak je to dost problém. Jediné pozitivum - Robert Patrick, který měl naprosto jasno v tom, v čem se to ocitl a tak si svoji záporáckou roli evidentně užíval (scéna s několikrát zopakovaným posunkem směrem ke své družce byla kouzelná). ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem byl navnazen tím, že se vlastně jedná o jakési Komando 21. století. Můj dojem je že tomu tak není ani náhodou. Podobnost Johna Ceny s božským Arniem jsem po po určitě době začal v obličeji trošku pozorovat. Hlášky v jeho podání jsem ovšem nenašel. Za zmínku stojí geniální záporák Robert Patrick. PS: Než Komando mi film spíše připoměl Kurýra. A kdyby ještě jednou John Cena vyskočil z vybuchující budovy asi bych si raději vydloubnul oči. 35% ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Takovej trošku přehnaně pojatý hrdina John Triton, který se ohání jen rukama, tedy až na začátek filmu, kdy je ještě mariňákem a snad jedinkrát použije zbraň, se postaví bandě kriminálníků, kteří jsou vybaveni arzenálem zbraní a unesli jeho ženu. Každopádně jsem od toho neočekával žádnej velkej trhák, tak mě to ani nezklamalo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo všetko vieme o tých chlapoch?“ – „Sú to zmrdi.“ Obsahuje menšie spoilery. Vyrastal som na akčných béčkach 80. rokov, ale to, že skopírujem ich scenáre ešte neznamená, že mi z toho automaticky vyjde dobrý film. Pritom ani také KOMANDO nie je objektíve bohvieako kvalitný film. Ale na ňom vyrastali milióny chlapcov na celom svete. VOJAK túto nostalgickú výsadu nemá, je to film z roku 2006. Občas ma chytil, ex-wrestler John Cena má niečo do seba, Robert Patrick je v rámci možností kultový (wtf hláška „Ten chlap je nezastaviteľný ako Terminátor.“) a akcia je profesionálne zvládnutá (ale nijako extra mimoriadna). Avšak skoro vôbec ma to nebavilo, stále som pozeral na hodinky a keď som si myslel, že to už konečne skončí, prišlo 20-minútové finále panebože. Vyložene ma pobavili len dve scény, ktoré akoby vypadli z iného (lepšieho) filmu. V prvej scéne sa obrovský Afroameričan v slabej chvíli prizná k homosexuálnemu znásilneniu a hrá do toho hudba z VYSLOBODENIA (!). Druhá scéna je ešte vydarenejšia: z močiara vybehne 10 krokodílov a zožerie týpka („Vravel si, že tu nie sú krokodíly!“ – „To boli aligátory.“). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jak by řekl Pinďa ze Čtyřlístku:„Johne, ty nemáš bicepsy, ty máš přímo tricepsy..“ Matta Damona nafoukli pumpičkou do tvarů panáčka Michelinu a oblékli ho do směšných kalhot s rozkrokem u kotníků. A já se ptám, má to Cenu? Azbestový wrestler, na něhož mají plameny exploze stejný účinek jako vánek ze stolního ventilátoru a který je tak tvrdý, že by se na něj před vzájemným vítězným soubojem musel Chuck Norris snad i rozcvičit v neostré akční slátanině se špetkou nadhledu. Tu obstarává T-1000, které pochopilo, že když už se někdo objeví v sračce, má se do ní potopit s úsměvem a ta jediná hvězda je za všeříkající pohled do zpětného zrcátka.. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • John Cena, zápasník WWF, se na svou první roli připravoval důsledně. Absolvoval i trénink se zvláštními jednotkami U.S. Marine. (ČSFD)
  • Postavu "Bennet" v skutočnosti hral herec s priezviskom tiež Bennet. (Zeker)

Reklama

Reklama