Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Klasické béčko, které však působí hrozně uměle. Každičká hláška působí strašně nuceně (až na Terminátora). Člověk by si myslel, že když je v produkci WWE, tak by se film mohl blýsknout osobními souboji, ale aji ty byly nějaké divné... Prostě podprůměrné béčko (céčko?, déčko?). Nemám rád poldy... a cukrkandl. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Člověk prý využívá zhruba 10 % své mozkové kapacity. Pro shlédnutí téhle akce ale postačí mnohem méně. Auta skáčou, semtam něco vybuchne, padouši hláškujou, ženský jsou krásný a hlavnímu hrdinovy tečou proteiny i ušima. Zápletka složitostí neohromí a čimkoliv nečekaným už vůbec ne. Přesto můžou mít takováto béčka svoje kouzlo v přímočaré akci a jednoduchosti, která vyloudí úsměv na tváři. Super zážitek v tom schovaný není, ale film se netváří na víc, než je a tak není důvod schazovat. Podobnou akcí je Arnoldova klasika Komando. Alternativa: Commando, District 13. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Akční pecka, s mým oblíbeným terminátorem Johnem Cenou. Johnovi jsem vždycky ve wrestlingu fandil, ale už mně to omrzelo. Ve filmu předvádí svoje zkušenosti, z WWE. O napětí má divák postaráno, film má trošku delší rozjezd, ale kdykoliv se na scéně objeví Cena, začíná pravá zábava. Docela mně aj bavil Robert Patrick, sypal slušný hlášky. Příběh trošku jednoduší, ale setkávám se s ním poprvé. Cena je frajer, film je napínavej a je tu hodně explozí a efektů. Není to žádná špička, ale ani neurazí. Já se teda dost bavil ! ))) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Taková menší vzpomínka na 80. léta. Správně naivní,hloupé a plné super akce. John Cena sice vůbec hrát neumí, ale to vůbec neva. Od toho je tady totiž Robert Patrick, kterej je fakt hustej. Jenom škoda, že ke konci film spíš zpomaluje a nedrží si tempo a našláplost akcí. To finále mohlo být opravdu lepší. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo všetko vieme o tých chlapoch?“ – „Sú to zmrdi.“ Obsahuje menšie spoilery. Vyrastal som na akčných béčkach 80. rokov, ale to, že skopírujem ich scenáre ešte neznamená, že mi z toho automaticky vyjde dobrý film. Pritom ani také KOMANDO nie je objektíve bohvieako kvalitný film. Ale na ňom vyrastali milióny chlapcov na celom svete. VOJAK túto nostalgickú výsadu nemá, je to film z roku 2006. Občas ma chytil, ex-wrestler John Cena má niečo do seba, Robert Patrick je v rámci možností kultový (wtf hláška „Ten chlap je nezastaviteľný ako Terminátor.“) a akcia je profesionálne zvládnutá (ale nijako extra mimoriadna). Avšak skoro vôbec ma to nebavilo, stále som pozeral na hodinky a keď som si myslel, že to už konečne skončí, prišlo 20-minútové finále panebože. Vyložene ma pobavili len dve scény, ktoré akoby vypadli z iného (lepšieho) filmu. V prvej scéne sa obrovský Afroameričan v slabej chvíli prizná k homosexuálnemu znásilneniu a hrá do toho hudba z VYSLOBODENIA (!). Druhá scéna je ešte vydarenejšia: z močiara vybehne 10 krokodílov a zožerie týpka („Vravel si, že tu nie sú krokodíly!“ – „To boli aligátory.“). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • DVD verzia obsahuje niekoľko akčných scén, o ktoré boli diváci v kinách ukrátení. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama