Reklama

Reklama

Odsouzeni zemřít

  • Česko Odsouzeni zemřít: Otevřené moře 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Film natočený podle skutečné události. Víkendový výlet na luxusní jachtě se pro skupinu vysokoškolských kamarádů mění na děsivou plavbu. Šampaňské teče proudem a slunce pálí. Naprostá pohoda a chuť zaplavat si. V zápalu nadšení se všichni účastníci plavby vrhnou do chladivé, průzračné vody... Dokonce i ti, kteří chtěli zůstat na palubě. Co však začalo jako dobrá zábava, se brzy projeví jako osudová chyba. Nikdo totiž nespustil záchranný žebřík. Paluba je přímo nad jejich hlavami, téměř na dosah, ale trup lodi je příliš vysoký a kluzký, aby po něm mohli vyšplhat. A v kajutě lodi zůstalo opuštěné novorozeně jedné z dvojic... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Hismael 

všechny recenze uživatele

Je otázkou jak moc se film drží skutečných událostí. Postavy se chovají naprosto pitomě a předvádějí všemožné kraviny, jen aby se nezachránily. Jsou dvě možnosti, buď se zachránit nechtějí a nebo jsou naprosto dementní. Nejhorší na tom ale je, že spousta šancí jak se dostat na jachtu tam vůbec není a když už tam nějaký záblesk nápadu je, končí tím nejstupidnějším rozhodnutím. Finální záchrana je jen důkaz, že si scénárista z diváků dělá celou dobu srandu. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Když jsem si začal přát, aby se už konečně všichni utopili, ať je konec, bylo jasné, že se tenhle film zrovna nepovedl. Podle mne měl vyjít rovnou na DVD, v kině jen vypadá jako ještě větší blbost. Ostatně všech šest herců hraje převážně v TV filmech a seriálech (dítětem a traumatem vybavená hrdinka dokonce i v české Redakci) a jejich výkony tomu odpovídají i tady. Zřejmě rozhodovalo hlavně, zda umějí plavat. Posledním závažím, které stahuje film pod hladinu, je opravdu pitomý konec. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od ostatných,mne sa film páčil,bavil ma a ani na chvíľu som sa nenudila.Záver filmu dosť rozpačitý,každý si ho mohol vysvetliť po svojom.V mojich očiach si nemci šplhli,vôbec nebolo poznať,že dráma pochádza s nemeckej dielne.Priam naopak,dýchala s nej pomerne slušne americká ,,kuchyňa".Milo prekvapili . A navyše filmy založené na skutočnej udalosti ma vždy fascinovali a bavili. A nabudúce,ked budete skákať do vody s jachty,nezabudnite si pre prípad spustiť rebrík... :)) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Větší stupiditu jsem už dlouho neviděl, všechny postavy maj ptačí mozeček a jsou naprosto, ale fakt naprosto retardovaný, že by něco tak blbýho nevzešlo snad ani ze zkřížení prasete, slepice a německýho scénaristy, neuvěřitelný. Jestli si chtěj němci chcípat na moři vedle jachty, tak ať to pro mě za mě klidně dělaj, ale ať už to proboha netočej ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to skoro i horší. Občas se film tváří i hodně nadějně, ale potom většinou přijde dosti tvrdá rána v podobě strašné hlouposti postav nebo jako na závěr, hrozné hlouposti režiséra, který se na poslední chvíli snaží o nemožné - film zachránit. Když ale všichni umírají a jejich partnerky pro ně smutní, je atmosféra slušná, takže to není až tak zbytečný film. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • "Námorníci skočili cez palubu si zaplávať, ale pre nespustený rebrík sa nedostali späť na loď. Celá posádka bola nájdená mŕtva v blízkosti jachty" - úryvok z knižky Yachtunfälle. Und wie man sie vermeiden kann od Joachima Schulta. Text popisuje rôzne skutočné nehody na mori a možné riešenia, ako sa v podobnej bezútešnej situácii zachovať alebo sa jej vyhnúť. (Karush)
  • V rámci přípravy na natáčení trávil Susan May Pratt mnoho času a soláriu a v posilovně, aby byl schopen tak dlouho šlapat vodu. (Jocker94)
  • Ve scéně, kdy Amy (Susan May Pratt) ukládá dítě, nemá skoro žádné vlasy, v následujícím záběru má spící dítě plno kudrnatých vlasů. (Jocker94)

Reklama

Reklama