Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychologická dráma zachytáva jeden deň na strednej škole, ktorý sa skončí tragicky. Je to deň výpovedí, osudov a životov postáv, ich neľahkého údelu a potrebe vysporiadať sa s každodennou pretvárkou, intrigami a zvolením si vhodnej masky začlenenia sa do spoločnosti. Kľúčové momenty sa odohrajú na tak diskrétnom, ako i zároveň najvykričanejšom mieste, akým sú bezpochyby toalety školy. (sochoking)

(více)

Recenze (99)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Poměrně silné v jednotlivostech, ale jako celek to je strašně těžko uvěřitelný. Až moc velký psycho na jednu obyčejnou školu. Některé problémy studentů můžou působit zajímavě, ale překvapivé zjištění na konci na mě nijak zvlášť nezapůsobilo. Určitě je to dost emotivní, nicméně mě to nijak extra nedostalo, možná špatný rozpoložení při sledování tohoto australského psycho dramatu. 60% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Velmi poutavě a poměrně sofistikovaně natočené drama, které seznamuje diváka hned snad s půl tuctem středoškoláků a jejich méně či více závažnými problémy. Jedná se o film cestující do duší mladých lidí, jež se odehrává během jednoho dne na střední škole. Někdo by si mohl říct, že jsou charaktery postav napsané příliš účelově, ale mně se to nijak přitažené za vlasy nezdálo, navíc oceňuji i učesanou formu, takže jo, za mě spokojenost. Mít to o kousek lepší rozluštění hádanky, která ke konci opravdu z pohledu diváka řešitelná/odhadnutelná není, dal uvažoval bych o plným. 80% ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Tohle je celkem síla. Moc se mi líbí jak je celý film poskládaný dohromady, jak do sebe všechno postupně zapadá, jak se postupně seznamujeme se všemi postavami....A postupně zjištujeme co se vlastně stalo. Všechny postavy vlastně poznáme celkem do hloubky, což je přesně to, co u hodně filmů postrádám a co mi přijde na tomhle filmu hodně dobrý. No ale ten konec ten mi nesedl. Je takový nic neříkající, jakože prostě tečka a tím to končí, už se nevracíme k ostatním postavám, nedovídáme se co bylo dál, prostě tam není závěr. Ale není to ani tak, že by si člověk řekl- tenhle film má otevřený konec- mě to prostě přišlo, jako by to někdo useknul a zbytek tam nedal....Ale nápad skvělý, postavy nádherně promyšlené a krásně zahrané. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Střední škola je špatná. Bééé. Dospívání je těžké. Bééé, škyt. Tohle je 95 minut dlouhé klišé. Béé, škyt, smrk. Jsem necita, ale vyvolalo to ve mně jen zhnusení, protože o tom to celé bylo. A když podotknu, že ani slzička mi neukápla, tak to asi vystihne dokonale, jak je mi tenhle film jedno. A víte, co? Být jedno z těch děcek, a mít jejich problémy, tak mi by nějaká šedá myška taky byla totálně u pr*ele....a tak to prostě je. ()

Je.n.n.y 

všechny recenze uživatele

Sure, we think we have family and friends. But when stuff happens...when really serious stuff happens...you just feel so alone. And you can't tell people. I mean, they'll probably listen. But they don't know everything. In fact, they don't know anything. There's just...some stuff you can't share. So, what do you do then? ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • V rámci natáčení se užilo několika různých filmových formátů, např. XD Cam - standard definition, Super 16mm film nebo HD Cam Cineata - high definition. (muskcz)
  • Na filmovom festivale v Cannes 2006 zožal film 17-minútové “standing ovation“. (Avathar)

Reklama

Reklama