Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Vítězství a porážky, lásky a přátelství v dramatickém pohledu za velkolepé kulisy hokejového světa.  Desetidílný televizní seriál Poslední sezona je situován do atraktivního prostředí vrcholového hokeje. Jde o tradiční český fenomén, hokej je u nás druhým nejpopulárnějším sportem. V Česku jde v jistém směru o kultovní záležitost, v minulosti s takřka politickým nábojem. Dokáže na vrcholné úrovni vyvolávat masové emoce a rozdělovat zaryté příznivce i náhodné fanoušky na nesmiřitelné tábory. Největší hvězdy tohoto sportu dokáží vzbuzovat proměnlivé vášně od zbožňování k naprostému zatracení. O popularitě hokeje svědčí trvalý zájem publika i médií, a to nejen o domácí soutěže, ale i o uplatnění našich největších hvězd v nejprestižnější světové soutěži NHL. Obrovský ohlas úspěchů národních týmů českých hokejistů ukazuje na širokou popularitu hokeje napříč generacemi i sociálními vrstvami, navíc se jedná o sport pozitivně vnímaný ženami. Všechny tyto skutečnosti zakládají širokou cílovou skupinu potenciálních diváků a tvoří předpoklad vysoké sledovanosti seriálu s tímto námětem. (Česká televize)

(více)

Recenze (126)

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Hokej je moje já! Proto jsem hltal každou minutku. Konečně jsem poznal, jak to v takovém hokejovém týmu chodí, jaký život mají hokejisté - to jsem vždycky chtěl. Nahlédnout na hokej i z jiného úhlu pohledu. Čili jednoznačně 5 hvězdiček... To jsem ale ještě nevěděl, že opravdový život hokejisty vypadá úplně jinak. V Poslední sezóně je hokejista zobrazen přesně tak, jak si ho všichni chtějí představit. Realita je ale naprosto odllišná a musím se přiznat, že mě některé lamerské situace, komentáře nebo hokejové záběry přímo iritovaly. Čili jednoznačně 1 hvězdička. Sečteno vyděleno - *** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že je tady ten seriál trochu nefér kritizovanej a to říkám já tedy člověk který jakož to příznivec naší starý dobrý socialistický seriálový tvorby ty všechny dnešní škváry nemilosrdně posílá do pekel, ale tohle se mi celkem líbilo a to zrovna Dejdara kdoví jak moc nemusím, ale přišlo mi to celkem ze života. Ano hlavní hrdina dělá někdy nelogická rozhodnutí, ale byl zvyklej dosud jenom hrát hokej a o nic se nestarat, takže na zbytek života se moc nepřipravil. Dílů je tak akorát a i přes pár chybek můžu mluvit o spokojenosti.75% ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Dejdar působí trapně ve snaze být sympatický, ostatní herci předvádějí to, co se od českých seriálových herců očekává (snad jen ten Forman se snaží trošku víc). Nápad docela dobrý - hokejové prostředí je velice atraktivní, jenže samotné zápasy jsou nasnímány stejně nudně jako televizní přenos (zde navíc nemáte komu fandit) a krom toho, on se ten scénář stejně víc soustředí na typickou vztahovou spirálu. Ten spí s ní, ten chodí s nimi, ten oškube toho, však už jste to určitě párkrát viděli. Co bych však ocenil je pernamentní akčnost - pořád se něco děje a těch padesát minut celkem rychle uplyne. 40% ()

ZkuKol odpad!

všechny recenze uživatele

Šel bych i do mínusu, kdyby to šlo! Za ten nápad s brzdící bruslí při každém přenesení děje, by si to zasloužili. No ale co čekat. Martin Dejdar musí stále splácet dluhy z Panství, tak už si vymejšlí seriály sám a kamrádi v čt mu to vždycky nějak daj dohromady, aneb také důvod proč seriály z televize, jež by měla dávat šanci mladým, drzím a plným nápadů, vypadaj jak ze 70.let... ()

Renton

všechny recenze uživatele

Scénář: Ivan Hejna .. Další české seriálové hnojivo pro nenáročné mozečky.. Ve zkratce jeden díl - Kluk si myslí, že jeho holka se kurví, ta se nekurví, ale přesto se on chová jak kurva. Proto se pak začne kurvit. Mezitím manželka hlavního hrdiny se potká se svým kamarádem, kterej je kurva a ona se kvůli svému manželi začne kurvit. V další dějové linii se osud a český stát zachová k jednomu pánu jako kurva, on se snaží, snaží, není mu to nic platný, tak se chystá zachovat jako kurva. A nakonec hlavní hrdina zjistí, že se jeho manželka kurvila, tak se zachová jak kurva. (c) Nin ()

Galerie (40)

Zajímavosti (8)

  • HC Olymp hraje své zápasy v Tipsport areně, kde sídlí Bílí tygři Liberec. (HONXX)
  • Natáčení trvalo 125 dnů, celkem bylo natočeno 160 hodin materiálu. (ČSFD)

Reklama

Reklama