foto

Petr Burian

  • nar. 1.12.1976 (39 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Krása na export (E09)
2014 Clona (TV seriál)
Stopaři (E06)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Pohádkové počasí (TV film)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Skokan (S03E09)
2006 Poslední sezona (TV seriál)
2005 Eden (TV seriál)
Maska a tvář (divadelní záznam)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Rebelové
Tmavomodrý svět
1999 Polojasno
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
1996 Eine kleine Jazzmusik (TV film)
Jakub a Veronika (studentský film)
1995 Byl jednou jeden polda
1990 Zkouškové období

TV pořady

1993 O poklad Anežky české (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace