Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorští hasiči Chuck a Larry jsou už od školy ti nejlepší přátelé. Zatímco Chuck nemá vážný vztah a naplno si užívá mládeneckého života, Larry se po smrti manželky sám stará o dvě děti. Larry má kvůli rizikovému zaměstnáni uzavřenou výhodnou životní pojistku, po smrti své ženy však neurčil nového příjemce pojistky, a tak pojišťovna hrozí, že mu pojistku zruší. Larry přemýšlí, že od hasičů odejde, tíží ho myšlenka, že v případě jeho smrti nebude o děti postaráno, pak ale přichází s geniálním řešením. Uzavřou s Chuckem registrované partnerství, a pokud se s ním něco stane, bude Chuckovi vyplacena jeho životní pojistka a Chuck se pak postará o jeho děti. Jak ale přesvědčit vyšetřovatele sociální správy i okolí, že jsou Chuck a Larry homosexuálové? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (419)

Dale 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála Sandlerovych filmov, kde počet trápnych momentov nejako extra neprevyšuje počet tých vtipných. Bol som prekvapený, že sa to držalo na celkom solídnej úrovni a nezmenilo sa to na typickú Sandlerovskú taškařicu. Za Roba Schneidera opäť palec dole, no za Vinga Rhamesa palec hore a samozrejme aj za Jessicu. Na Buscemiho si už pomaly začínam zvykať v takýchto blbých úlohách. Páčil sa mi aj ten výchovný motív, pretože zadubenosť niektorých ľudí nepozná hraníc, snáď to padne na úrodnú pôdu. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Komedie s poselstvím o tom, že ať už člověk souloží s kýmkoliv a čímkoliv, není to měřítko hodnoty člověka? Zní to šíleně, a když je v hlavní roli Adam Sandler, tak má člověk jisté obavy, než zapne play. Ale ono to kupodivu bylo docela koukatelné, nebylo to nijak trapné, prostě taková trochu ostřejší, ale ne tupá komedie. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďalšia psychopatická obrana homošov založená na pár humorných situáciách a Jessice Biel, na čo sa dá ešte pozerať. Sandler tam donekonečna opakuje, že jedine prijateľné slovo je gay. A pre mňa je to, kamarát, jedine buzerant. Pretože homo lobby už dosiahla takú fázu, že bežný priemerný človek sa cíti byť buzerovaný týmito ľuďmi, ktorí vytrvalo odmietajú nechať si svoj súkromný život za dverami svojich príbytkov. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler si i touhle komedií dokázal udržet poměrně vysoko nastavenej standart, ba možná svý předchozí kousky timhle i o chlup překonal. S Kevinem Jamesem vytvořil parádně sehranou dvojku, který to fakt šlapalo a do toho jim občas přihrál Dan Akroyd nebo Ving Rhames. Fakt jsem se u toho často řezal, třeba na začátku jak zachraňovali z baráku toho tlusťocha nebo ten přiteplenej syn byl taky hustej. Prostě hodně vtipná komedie, pokud máte rádi Sandlerovky, budete u tohodle fakt řvát.... ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Nó, s těma hvězdama váhám, váhám, zasmál jsem se jako to jo, ale asi to bude spíš průměr, takové to hlavní téma je zajímavé, ale jak k němu bylo docíleno, to už na mě působilo celkem podivně. Tedy nejsem znalec amerických reálií, ale to, jak se tu ze svazku kvůli pojistce dělá celkem "tradiční" a hodně špatná věc, tak to ten můj výsledný dojem celkem kazilo. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 85 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Když se v čase 19:02 jedna s dívek ptá Chucka (Adam Sandler), zda má něco k pití, že má žízeň, můžeme vidět, že z pokoje vychází 5 dívek, ale o pár sekund později, když jsou dívky u lednice, jsou jen 4. V dalším záběru je však zase dívek 5. (DanielW94cz)
  • Knížka, ze které čte Chuck (Adam Sandler) dětem před spaním se jmenuje „The Puppy Who Lost His Way“. Ze stejné knihy čte učitel Billa ve filmu Billy Madison (1995). V obou filmech hraje v hlavní roli Adam Sandler. (don corleone)

Reklama

Reklama