Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorští hasiči Chuck a Larry jsou už od školy ti nejlepší přátelé. Zatímco Chuck nemá vážný vztah a naplno si užívá mládeneckého života, Larry se po smrti manželky sám stará o dvě děti. Larry má kvůli rizikovému zaměstnáni uzavřenou výhodnou životní pojistku, po smrti své ženy však neurčil nového příjemce pojistky, a tak pojišťovna hrozí, že mu pojistku zruší. Larry přemýšlí, že od hasičů odejde, tíží ho myšlenka, že v případě jeho smrti nebude o děti postaráno, pak ale přichází s geniálním řešením. Uzavřou s Chuckem registrované partnerství, a pokud se s ním něco stane, bude Chuckovi vyplacena jeho životní pojistka a Chuck se pak postará o jeho děti. Jak ale přesvědčit vyšetřovatele sociální správy i okolí, že jsou Chuck a Larry homosexuálové? (TV Nova)

(více)

Diskuze

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Je to děsná volovina, ale jako krásnej film proti homofobii si zaslouží pět hvězd. :)

peto80

peto80 (hodnocení, recenze)

Ďalší z filmov, pri ktorom dopredu viete aká scéna bude nasledovať. Stačí nič nečakať ale pritom sa dobre zabavíte (scéna s mydlom v sprche).

giziela

giziela (hodnocení, recenze)

Ať to sebevíce haníte, mně se to líbilo, vtipné, oddechové a vůbec, prostě fajn:-))))

87riki

87riki (hodnocení, recenze)

no pre mna to bola najvacsia zabava v kine od cias South park, nasmial som sa ako kon.. skvely film na relax a vypnutie..

towstit

towstit (hodnocení, recenze)

nejako sa mi nezdalo ze by ten film mal 140 minut. pretoze na film som isiel o 23 30 ,,este 10 minut boli ukazky a skoncilo to cca. o 01 30 a to urcite nie je 140 minut,,,nie je tam chyba???

choze

choze (hodnocení, recenze)

Když vidím Jessicu Biel v tom kočičím kostýmu, myslím, že si dám říct, ale až na DVD.

genetique

genetique (hodnocení, recenze)

Ďalšia spolupráca Dugan-Sandler. Tie doterajšie sa mi vždy páčili a pokkiaľ sa pridajú Buscemi s Aykroydom, mohlo by to byť zaujímavé.

Reklama

Reklama