Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Remake korejského filmu z roku 2001. Charlie je mladík z malého města, který plní sen rodičů a studuje v New Yorku na obchodníka. V Central Parku ho zaujme dívka Jordan, kterou později potká v metru opilou a strhne ji z blízkosti projíždějícího vlaku. Výstřední Jordan poté Charlieho vyhledá a tím se zrodí zvláštní vztah. V něm je Jordan značně dominantní, ale i přes všechny její zápory se do ní bláznivě zamiluje, což převrátí jeho dosud stereotypní život. (Peca7)

(více)

Recenze (117)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Na bláznivou komedii málo ztřeštěné a na romantickou komedii zase málo milostné. A ať máte Elishu sebevíc rádi, její roli potrhlé holky jí jen těžko uvěříte. Ne, ona není tou osudovou ženou, která má hlavnímu hrdinovi obrátit celý život vzhůru nohama. Fádní, slabě zahrané a zrežírované drama. Love hurts. This movie sucks. ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Vyslovene zle to nebolo (čakal som horšie), ale nebolo to ani boh vie ako dobre. Dostal som vlastne to, čo som čakal. Alebo nie? O chybajucej atmosfere nema zmysel hovoriť, amici proste odmietaju točiť romancu, bez toho, aby netlačili na pilu. Zaver bol na mňa veľmi hrrr. Čo ma však iritovalo najviac, je Bradford, ktory sa na tuto rolu absolutne nehodi, neveril som mu ani jedno slovo. Elisha ma naopak prekvapila, bola roztomila. Nema zmysel porovnavať s originalom, uplne zbytočny remake. ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Dost zbytečná hodina a půl. Jediným plusem jsou herci, konkrétně Jesse Bradford hraje naprosto v klidu, a Elisha ne jen, že hraje dobře, ale zároveň se na ní moc dobře dívá. Námět byl takový jaký byl, provedení bylo ještě horší, jelikož scénaristi více sázejí na kombinaci drama/romantika než komedie/romantika. Ve výsledku je pak film s divnou atmosférou, a téměř žádnými klady. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Ač jsem to nečekal, tak Yann Samuell nezaváhal a je to on kdo má nabito ostrými (nebál bych se úvodní flashback koláž přirovnat ke Gondrymu). Všechno je o dost srozumitelnější a hollywoodská kolečka jsou promazána, takže se nic 90 minut nezadrháva a nevrže (až na Jesseho Bradforda v hlavní roli - je to fakt dřevo). Ale proč ta snaha? Mám radši tu korejskou ujetost, až někdy nesmyslnost, když se objeví v metru pochodující četa vojáků, otec Neznámé padne na stůl po jednom panáku, výlet na kopec atd. Zasvěcení jistě chápou co mám namysli. 60 % ()

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neviděl původní jihokorejský film a abych pravdu řekl nikdy se na něj nepodívám. Tenhle film jsem prostě musel vidět z jediného důvodu a tím je Elischa. Jedná se celkem o průměrnou romantickou komedii s průměrnými hereckými výkony, ale s nadpozemsky krásnou Elishou. Proto ta jedna * navíc :) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Elisha Cuthbert, představitelka Jordan Roark, byla už podruhé zachráněna před přijíždějícím vlakem, poprvé tak tomu bylo ve filmu Byl to tichý muž (2007). (karlik4801)
  • Ve scéně, kdy si Charlie (Jesse Bradford) čte dopis od Jordan (Elisha Cuthbert), je v dopise uvedeno, že byl do vody strčen. Charlie (Jesse Bradford) do ni však spadl ze zábradlí. (Jihočech)

Reklama

Reklama