Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (264)

kubilov 

všechny recenze uživatele

Už nevím jakej animák s tím začal, ale už se nám stává pravidlem, že každá úspěšná série má svůj vánoční díl (Doba ledová, Madagaskar...) ne, že bych z toho byl nějak naštvanej nebo tak. to rozhodně ne, ale ono se moc různejch variací na Vánoce vymejšlet nedá, proto hold ani Shrekoleda není nijak originální a tak u mě moc kreditu nezíská. No a když jí nevyjde ani hra na emoce, hned mi z toho vyjdou dvě hvězdy. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Zbytecny kus, ale co, dokud Shrek valí tak co se nenapakovat vidte DreamWorks. Mimo to už me zacina nudit ze amici delaji humor tak ze par postavicek na scene říhá, blije a nebo ma problemy s vetry. Nevim jak Vas ale me uz to nudi....bouhzel se to netyka jen Shreka ale i ostatnich americkych ''StupidnicH" komedii.... ()

Reklama

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle dílko nikdy nemělo spatřit světlo světa. I při stopáži 22 minut strašně nudí, když zrovna nebohého diváka nevytočí nějakou příšernou trapárnou, kterých je na jednu milisekundu opravdu požehnaně. Navíc asi nebylo úmyslem tvůrců, aby oslík štval kromě Shreka i diváky. Z těch jeho otravnejch keců mi úplně třeštilo v palici. ()

Gadamf 

všechny recenze uživatele

Dva podobné krátke animáky išli tieto Vianoce - Shrekovské Vianoce a Madagaskarovské Vianoce. Aj keď ma celovečerný Shrek bavil viac a mal aj lepšiu grafiku, v týchto kraťasoch bol Madagaskar výrazne lepší. Shrek bol len ďalší klasický detský aha-sú-Vianoce filmík, ktorý priniesol zopár vtipov, ale nič extra. Naopak Madagaskar bol výborný a mám dokonca pocit, že do tej necelej polhodiny dokázali nasúkať viac vtipu a zábavy ako do celovečerného Madagaskaru. Doteraz budem mať navždy nezabudnuteľné scény s "Džulienárom", či studenou vojnou medzi sobmi a tučniakmi. Na malé Shrekčatá si však nespomeniem tak ľahko. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Animace 8/10/// +dračice a kocour v botách, animace, občas zazní dobrej song -ale vždy jen velice krátce, takže hudbna není plně využitá, příběh, tedy mohlo to být klidně o něčem jiném, Shrek a otravný Oslík/// On Oslík solidně vopruzoval už ve druhém dílu, naštěstí to zachraňoval kocou v botách. Jenže jestli je údajne Shrek 3tí ještě slabší než tohle, tak to opravdu potěš koště. Shrekoleda byla velice krátká, vůbec nevyužila svůj potenciál. Dobře pár frků se tady našlo, ale morální poselství to dost kazilo a Shrekův postoj rovněž. Takže v tomto případě není moc vo co stát a radost to uděla snad jen těm nejmenším./// Celkem 55%/// ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama