Reklama

Reklama

Kocour v botách: Tři ďáblíci

  • USA Puss in Boots: The Three Diablos (více)

Známý kočičí hrdina, skvělý šermíř a okouzlující tanečník se vrací, aby získal zpět vzácný rubín ukradený tajemným Šepotalem. V cestě mu však stojí tři chundelaťoučcí zlobivci... Nechvalně proslulý francouzský bandita zvaný Šepotal ukradl princezně Alexandře rubín z královské koruny. Mise Kocoura v botách je jasná: vzácný kámen získat zpět. Nejprve musí Kocour vyslechnout tři ďáblíky – na první pohled roztomilá koťátka, která byla Šepotalovými nohsledy a nyní úpí v Alexandřině žaláři. Jejich roztomiloučké pohledy by rozpustily i sněhuláka – jsou však pouhou fasádou, za kterou se skrývá ďábelská prohnanost. Naletí Kocour na jejich heboučkou neodolatelnost? (Česká televize)

(více)

Recenze (74)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Celovečerný film Puss in Boots bol skvelý, patrí medzi moje najobľúbenejšie animáky vôbec. Ale tento prídavok bol akosi slabší a na kvalitu celovečerňáku sa ani náhodou nechytal. Ale zas nebola to ani žiadna tragédia, akurát mi celý tento krátky filmík prišiel viacmenej zbytočný. Ale tak aspoň 3* za snahu. ()

VerenaLord 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se tak nepobavila. Samotný příběh je celkem průměrný, ale šedé nepříliš chytré kotě mě naprosto okouzlilo. Jeho přiblblý pohled a neustálé přešlapy, kdy vypadá jako slon v porcelánu působí věrohodně. Lepší než celovečerní Kocour v botách. Opět se potvrzuje, že kvalita je lepší než kvantita. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Shrek,Madagascar,Kung fu Panda, Kocúr v čižmách... mám pocit, že onedlho bude mať každá animovaná rozprávka okrem regulérneho filmu povinný aj 10-20 minútový vianočný špeciál. Tento konkrétny je kvalitou presne taký istý, ako aj všetky vyššie spomínané. Pozerateľný priemer, čo nenadchne ani neurazí. 55% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Sice jsem animáč Kocour v botách neviděl, ale kdo by ho neznal ze Shreka a tak jsem si pustil v odpočinkové náladě i tento kraťas. Je to vtipné, barevné a pohodové - takže akorát pro dnešní nenáročnou dobu. Tak se doufám autoři neurazí za mé silnější 2 hvězdičky, ale i ty jsou určitou známkou kvality i u mě - přece je to jen malý bonus a co by od toho kdo chtěl. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u Pussových scén ve Shrekovi 2-4 a reklamním spoofu Cat Haz Swagger jsem se u Three Diabolos skvěle bavil. Výrazně více, například, než u vlastního filmu Puss in Boots. To mě bohužel vede ke smutnému závěru, že přinejmenším v pojetí Dreamworks nejslavnější obutý kocour na světě funguje spíše jako komediální poskok něž jako ústřední postava komplexnějšího příběhu. Třeba se toho chytnou i samotní autoři, a udělají mu cameo v druhém How to Train Your Dragon :-) 75% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama