Reklama

Reklama

VOD (1)

Největší příznivci slavné ságy se vydávají na velkolepou vesmírnou misi. Píše se rok 1998 a blíží se premiéra filmu Star Wars: Episoda I. Pro partičku fanoušků Hvězdných válek je ale tahle první epizoda víc než jen film. Je to cesta, po níž se ubírají jejich osudy, je to jejich vzor, sen i životní náplň. Ještě před plánovanou premiérou však jeden z nich zjistí, že je těžce nemocný a s největší pravděpodobností se slavnostního uvedení nemusí ani dožít. A tak nezbývá než se sebrat a vydat se na dlouhou cestu na Skywalker Ranch. Podaří se jim přemluvit George Lucase k soukromé projekci ještě před oficiálním datem premiéry? V americké dobrodružné komedii hrají Sam Huntington, Chris Marquette, Dan Fogler, Jay Baruchel ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (330)

swamp 

všechny recenze uživatele

Hříčka jak z dílny Kevina Smithe či Judda Apatowa doplněná spousty camey v podobě Carrie Fisher (Leia), Williama Shatnera (Kirk), Jasona Mewese (Jay) nebo samotného Kevina Smithe (Silent Bob). Fanoušky potěší určitě i Seth Rogen, Kristen Bell, Danny Trejo a Ethan 'Randy' Suplee. Nudit se nebude žádný nerd veškerého geekovství okolo Star wars či Star treku. Jediným problémem je to, že vše působí jako sešité horkou nití, takže spojující příběh jde tak trochu do kytek a tím i celkové hodnocení - pokud však ne zcela fungující děj překousnete, budete se bavit nadprůměrně. ;) "What if the movie sucks?" :D ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Tenacious D: The Pick of Destiny akorát metal je tu nahrazen Star Wars. Celá ta popkulturní omáčka tu není sama pro sebe, ale slouží pouze jako nadstavba pro klasický film o přátelství a dospívání. Ovšem je to sakra nosná, a především vtipná, nadstavba i pro člověka, kterému jsou Star Wars upřímně jedno. V tomhle ohledu si člověk nemůže nevzpomenout na Galaxy Quest. Camea jsou perfektní, častá (upřímně řečeno možná příliš, je to až trochu kontraproduktivní) a povětšinou i trefná. Násilné střihání je hlavně ve střední části vidět hodně, moc to na sebe nenavazuje, ale není to na škodu. Už takhle se mi to ke konci začalo trochu přejídat. ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o fanoušcíh hvězdných válek pro fanoušky hvězdných válek. Místy jsem se skutečně pobavil (star wars vs. star trek). Nápad nebyl špatný, ale chvílema to byla trochu nuda, na druhou stranu bylo dobře, že se ve filmu objevily osobnosti z původní ságy jako Carrie Fisher (princezna Leya) Billy Dee Williams (Lando), a taky herec, který stvárnil Dartha Maula - Ray Park...60%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Díky za skvělá camea (Seth Rogen, Kevin Smith & Jason Mewes, William Shatner, Carrie Fisher atd atd...) a škoda všech těch sprostejch trapnejch fórů, který tam vůbec bejt nemusely. Ale je to film pro fanoušky a toho si hrozně cenim:) Čtvrtá hvězdička je prostě jen proto, že jsem taky Fanboy. Objektivně si ji ten film vůbec nezaslouží. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se méně, než jsem čekal, ale smál jsem se, což je u komedie celkem podstatná věc. Máte opravdu ddobře nakoukány Star Wars - původní epizody? Pokud ano, Fanboys si určitě pusťte. A bavte se. Potěší vás odkazy na tyto filmy (a to nejen citování hlášek, ale rovnou celých scén - návštěva hospody, například), cameo výstupy "Lando Calrissiana" a "princezny Leiy" a dalších (kde je ale ksakru Mark Hammil?), potyčky s fandy Star Treku (objeví se i William "Kirk" Shatner)... No, je toho celkem hodně, ale pořád toho mohlo být víc. Millenium "dodávka" Falcon je skvělá kára, Lucasův ranč boží (vloupal bych se tam hned) a perla všeho, to byla závěrečná hláška. Nadprůměr. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Hutch (Dan Fogler) nazývá svůj van jménem Bucephalas. Tak se jmenoval kůň Alexandra Velikého. (HellFire)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Reklama

Reklama