Reklama

Reklama

Na Oscara nominovaný Will Smith se představuje v akcí nabité komedii jako Hancock - sarkastický, nedoceněný a životem zkoušený superhrdina, který upadl v nemilost veřejnosti. Když neochotně přistoupí na návrh idealistického publicisty Raye Embreyho (Jason Bateman), aby změnil svou image, jeho život i pověst povstanou z popela a svět se zdá být zase v pořádku. Dokud nepotká ženu (držitelka Oscara Charlize Theron) s podobnými schopnostmi a klíčem k jeho temné minulosti... (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (1 258)

mysicka 

všechny recenze uživatele

hancock je něco jako padlej superhrdina.. hodně chlastá, při záchraných akcích udělá víc škody než užitku.. ono s kocovinou to superhrdinství asi nepůjde jak po másle.. až jednoho dne zachrání schopného pr managera, který se rozhodne zapracovat na jeho mediálním obraze.. a než jsem se stačila nadát a uvědomit si, že se vlastně vůbec nic neděje, máme tu obligátní "o měsíc později" a já si uvědomuju, že to je ten "pravý" hollywood a já možná měla dát přednost něčemu užitečnějšímu.. třeba se konečně pořádně vyspat..:) jen si neodpustim zase svůj malej sexistickej dodatek - jestli charlize byla k sežrání, tak will v gumovém oblečku byl přímo k zhltnutí.. a zadušení se..;-))) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Po trailerech jsem čekal akční řežbu plnou přisprostlých hlášek a místo toho dostal příběh odcizeného hrdiny, který prochází nápravou. HANCOCK mi připomíná Smithovo JSEM LEGENDA, oba zmíněné snímky mají neuvěřitelný potenciál, ale místo toho aby jej využili stočí se na jinou kolej. Ne úplně špatnou, jen ne tak dobrou. Will Smith je naštěstí natolik zkušený herec, že se si film díky němu dokáže hodně lidí užít, ale fajnšmekrovi v ochlastovi odvedle pořád něco schází. Možná za to může přepsání scénáře nebo přetáčky, ale není to ono. Co se týče zbytku hereckého ansáblu Charlize Theron je úchvatná a Jason Bateman roztomile posedlý touhou spasit svět (podle mě předvedl ještě lepší herecký výkon než velký Will) a Michael Mann si střihl neuvěřitelné vtipné cameo. Slabší čtyři. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Hustá akcia, skvelé fóry, emócie, silný motív lásky, a k tomu cool Will Smith a plavovlasá blondýna Charlize Theron v čiernych kozačkách… a všetko to vyfučí do prázdnoprázdneho prázdna, akoby šlo iba o nejaké déjà vu. Z potenciálne skvelého a veľkolepého crossoveru Posledného skauta a X-Menov sa vyklubala zrejme najprázdnejšia marketingová bublina roku 2008. Respektíve efektný pilot k neexistujúcemu seriálu. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Hancock je podle mě docela zklamání. První polovina filmu skvěle ubíhá a dokud Will chlastá a celé město ho nenávidí je rozhodně na co se koukat a čemu smát. Průšvih ale přichází v druhé půlce, kdy se z výtečné první poloviny filmu stane klasická americká komedie snad se všemi filmovými klišé, která ve výsledku posílá film do průměru. 65% ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Tetsuo byl rychlejší ;) ... Prvních třicet minut ještě dává tušit, že by se mohlo jednat o opravdu originální comicsárnu, kde nebudou chybět srandovní fóry, ani "realistická" akce. Jenže jakmile se začne hrát na vážnou notu a ze scénáře začnou vyplouvat mytologické bláboly o bozích, hrdinech a jejich poslání, musí si i ten nejvěrnější willíkovec začít klepat na čelo. Film navíc vážně evokuje sakra drahý pilot k seriálu, jenž by měl na podzim přijít s nabušenou první sezónou, ale kterou bohužel po zhlédnutí filmu nebudete toužit vidět. Hancock je zkrátka hodně nedovařená superhrdinská kaše, která nemít za zády Berga se Smithem, propadne se do zapomnění během jednoho týdne. Takhle vydělá balík, pravděpodobně vznikne dvojka a my se (snad) dočkáme i nějaké satisfakce v podobě skutečného rozšíření dosti vágní mytologie. P.S.: Kam se krucinál poděly všechny cool záběry z trailerů? Že by byl v plánu director`s cut? Doufám, možná bych se konečně začal chytat. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (34)

  • Will Smith se při natáčení létajících sekvencí pohyboval rychlostí až 80km/h! (Lobotomas)
  • Warner Bros. se vzdali produkce filmu, chopila se jí společnost Sony Pictures. (hippyman)

Související novinky

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

13.02.2011

Plešatý britský řízek jde z akce do akce a je to tak dobře. Momentálně je nájemným zabijákem v remaku The Mechanic a brzy se stane agentem Nickem Stonem v akčním thrilleru Echelon. Ten vzniká podle… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Faraón Will?

Faraón Will?

09.09.2008

Zkuste si představit Willa Smithe v historickém eposu. Že to nejde? Že je fajn, když trousí hlášky v současných kulisách? Asi je nejvyšší čas začít si zvykat na změnu. Willův vysněný projekt The Last… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno